Почетна » ПРВИ ПА У ГРОЦКОЈ 1st Honkyokushin Serbia Open

ПРВИ ПА У ГРОЦКОЈ 1st Honkyokushin Serbia Open

од admin
0 коментар

Турнир под именом “1st Honkyokushin Serbia Open“ је предвиђен да буде турнир интернационалног нивоа, на који су позване многе репрензетације.

Турнир ће се одржати 26.09.2015. године у спортској Сали Средње школе у Гроцкој, са почетком у 9:00 часова.

Организатор турнира је Српска Кјокушинкаи Карате Асоцијација, која је члан „Honkyokushin International Karate Organization“.

Иако веома млада организација, Српска Кјокушинкаи Карате Асоцијација је основана од стране клубова са дугом традицијом у кјокушинкаи каратеу, који у својим редовима имају освајаче са најзначајнијих светских такмичења за децу и младе, као што су Бронза са европског првенства одржаног у 2014. години и два Сребра и две Бронзе са светског првенства одржаног у 2015. години.

Један од оснивача Српске Кјокушинкаи Карате Асоцијације је Кјокушинкаи Карате Клуб ТИГАР. Седиште Клуба је у Гроцкој, а своју делатност, таћније  тренинге води у две секције, у Гроцкој и Умчарима. Општину Гроцка  територијално покрива од Заклопаче преко Гроцке, Бегаљице, Брестовика, Пудараца, Камендола, Живковца, Дражња и Умчара.

ККК ВУК, такође оснивач Асоцијације, поред тога што има седиште на  Звездари са тренинзима покрива Калиђерицу, Болеч, Лештане и Винчу и самим тим део територије ГО Гроцка.

ККК ЦРНА МАМБА, исто тако оснивач Асоцијације, своју делатност обавља на територији ГО Звездара и ГО Вождовац, али има и доста чланова из Врчина, што је такође део ГО Гроцка.

Зоран Лалић: Одлучили смо да се 1st Honkyokushin Serbia Open одржи у самој Гроцкој

С обзиром да три клуба из Асоцијације тренирају и раде на територији ГО Гроцка одлучили смо да се „1st Honkyokushin Serbia Open“ одржи у самој Гроцкој.  Организација ове манифестације има за циљ промоцију кјокушинкаи каратеа у Србији као и промоцију ГО Гроцка, града Београда и Републике Србије у свету Кјокушинкаи Каратеа, каже за Жиг Инфо Зоран Лалић копредседник Српске кјокушинкаи карате асоцијације.

 

За Жиг Инфо

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар