Почетна » ПРВИ СРПСКИ ОСКАР ПОПУЛАРНОСТИ ДОШАО У РУКЕ НАШИХ СПОРТИСТА И СПОРТСКИХ СТРУЧЊАКА Са подручја ГО Гроцка награда за КЈОКУШИНКАИ карате

ПРВИ СРПСКИ ОСКАР ПОПУЛАРНОСТИ ДОШАО У РУКЕ НАШИХ СПОРТИСТА И СПОРТСКИХ СТРУЧЊАКА Са подручја ГО Гроцка награда за КЈОКУШИНКАИ карате

од admin
0 коментар

Дана 21.04.2016.године у Београду у ДВОРАНИ ДОМА СИНДИКАТА са почетком од 20.00 часова одржан је ,, ПРВИ СРПСКИ ОСКАР ПОПУЛАРНОСТИ ,, где су поред естрадних уметника ,, НОМИНОВАНИ ,, по први пут и најуспешнији спортисти и радници у спорту.

 НОМИНОВАНИ СПОРТИСТИ И СТРУЧЊАЦИ У СПОРТУ:

Сенпаи Вања Стевановић – ЦРНИ ПОЈАС ( проглашена за најбољу и најперспективнију младу такмичарку у Кјокушинкаи каратеу ) каратискиња КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ САВЕЗА СРБИЈЕ и КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ КЛУБА ,, КОБРА ,, из Врчина.

Шихан Славко Симоновић – ЦРНИ ПОЈАС 5.ДАН ( проглашен за најбољег тренера – селектора репрезентације Србије у едукацији младих спортиста Кјокушинкаи каратеа.

Сенпаи Бојан Симоновић – ЦРНИ ПОЈАС 2.ДАН, коме је додељен такође ,, ОСКАР ПОПУЛАРНОСТИ ,, за успешан и несебичан рад са младим талентима у Кјокушинкаи каратеу, где одржава тренинге у звању Оперативног тренера у КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ КЛУБУ ,, ШКОРПИОН ,, из Гроцке. Бојан Симоновић је примио награду накнадно, због спречености доласка на дан доделе оскара.

Истима је додељено ово велико и ласкаво признање за дугогодишњи успешан рад на пољу Кјокушинкаи каратеа у Србији по питању едукације младих спортиста, који су постигли велики успех наступима за репрезентацију Србије у Фул – контакт каратеу.

Ово признање би, kако истичу награђени оскаровци,  требало да буде пример и другим спортистима да се РАД, РЕД И ДИСЦИПЛИНА увек на крају исплати.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар