Почетна » ВУЧИЋ КАЗНИО НАРОД ЗБОГ ЗВИЖДАЊА: Напредњаци купили СВЕ карте за ватерполо финале

ВУЧИЋ КАЗНИО НАРОД ЗБОГ ЗВИЖДАЊА: Напредњаци купили СВЕ карте за ватерполо финале

од admin
0 коментар

Старствени ватерполо навијачи који су желели из “Комбанк арене” уживо да гледају репрезентацију Србије против репрезентације Црне Горе огорчени су јер је после звиждања државном врху на отварању Европског првенства у ватерполу из неког разлога замрзнута продаја карата.

Како ствари стоје, државни врх је посебно погодило звиждање на отварању Европског првенства у ватерполу пред милионским аудиторијумом. Звиждање српских навијача Томиславу Николићу, Александару Вучићу, Вањи Удовичићу и Синиши Малом чуо је цео свет.

Вучић је после звиждања изнео озбиљне критике на рачун навијача, означивши их као “много паметне мангупе” који су од отварања првенства направили политички догађај.

Покушао је себе да опере тврдњама да њему нико није звиждао јер он лично није ни био на отварању, али навијачи јесу звиждали када је Вања Удовичић прочитао његово име.

 

Звиждање је нанело велику штету угледу Србије у свету, али највише државном врху на челу са Александром Вучићем.

Грађани који су после звиждања покушали да купе карте за финале наводе да су наишли на затворена врата уз образложење да су све карте већ распродате. На званичном сајту “Евентима” од тренутка када је извиждан државни врх пише да су карте за финале распродате.

Било је изузетно сумњиво како су све карте за финале распорадате преко ноћи. Почело је да се спекулише да су Александар Вучић и СНС преко организатора зауставили продају карата како би имали довољно времена да их поделе страначким активистима који током финала сигурно неће звиждати државном врху пред целим светом.

У јавност је пласирана прича да влада огромно интересовање за картама, па је пре који дан објављено да је Европска федерација водених спортова одобрила домаћим организаторима да капацитет “Комбанк арене” буде проширен за још 5.000 места (укупно 16.000).

Продаја тих додатних 5.000 карата почела је данас у 13 часова у свим пословницама “Евентима” и изавршена је у року од пар минута.

У центру Београда настао је прави хаос око 13 часова када је више стотина Београђана покушало да купи карту за финале, али су многи кућама отишли разочарани.

Редови испред продајног места “Евентима” на Тргу Ребублике били су толико дугачки да је лчак и полиција ангажована.

Људи нису крили незадовољство. Само је првих троје у реду успело да узме по четири карте и више их није било. То је изазвало бес навијача који су стајали више од сат времена у реду, па је полиција морала да смирује ситуацију.

На другом продајном месту код Правног факултета у Београду, од целе групе црногорских навијача само једна особа успела је да купи четири карте, други само две, док је трећи остао без улазнице.

ФОТО: Мондо / Стефан Стојановић

Спекулише се да су махом чланови Српске напредне странке купили и последњих 5.000 карата. Према неким наводима, карте за финале подељене су јавним предузећима под контролом напредњака. Сумња се да ће те карте бити подељене страначким активистима СНС-а.

Новинар Иван Нинић стоји иза навода да су напредњаци заиста покуповали све карте за финале.

 

Портал Телепромптер.рс покушао је да провери код организатора да ли су ову наводи тачни, али одговор нисмо добили.

На питање да ли је планирао да се у суботу јавности обрати премијер Александар Вучић, наишли смо на тишину.

Из Ватерполо савеза Србије тврде за Телепромптер.рс да немају појма о чему се ради јер се они само брину о репрезентацији.

Међутим, према речима извора који је близак организацији, наводи да су карте организовано подељене активистима СНС-а у потпунопсти су тачни.

 

(telepromter)

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар