Почетна » Пао Мали, на реду велики – Бразил!

Пао Мали, на реду велики – Бразил!

од admin
0 коментар

Да нам је неко причао, не бисмо му веровали. Онај ко чита вероватно ће са дозом сумње узети у обзир реченицу која следи. Србија је у финалу Светског првенства у фудбалу!

Зато што се ови момци не задовољавају малим.

После 120 минута, Србија – Мали 2:1 (1:1, 1:1)!

„Орлићи“ ће у суботу рано ујутру (7.00) за титулу Светског првака играти против Бразила, који је декласирао Сенегал – 5:0 (1:0).

Нашу репрезентацију у финале је одвео гол резервисте Ивана Шапоњића у 101. минуту. Центрирао је стрелац водећег поготка Андрија Живковић, а високим скоком асистирао Милош Вељковић.

Први је мрежу тресао горе поменути Живковић већ у четвртом минуту. На одлично додавање Немање Максимовића, чији је пас само „поткачио“ Кулибали, офанзивни везиста је изашао „један на један“ и без проблема савладао Дијару.

Били смо бољи у првих пола сата игре. Ривал је нападао, али није НИЈЕДАН шут упутио ка голу Предрага Рајковића!

Сергеј Милинковић-Савић и Станиша Мандић пропустили су прилике да у 13, односно 21. минуту удвоструче предност и уведу наставак меча у мирнији ток.

Кажњени смо НАЈСКУПЉЕ!

У 39. минуту Коне је са 25 метара одлично и снажно шутирао, Рајковић је био маркиран, није видео лопту док није била близу… Било је касно (1:1).

Од тог тренутка афрички представник био је бољи ривал, одлучнији, физички спремнији, мада треба узети у обзир да су наши момци одиграли (пре овога) два продужетла…Победио – ХРАБРИЈИ!

Децо, хвала вам! Видимо се у финалу…

Вести онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар