Почетна » Пикси о уговору: Стојковић открио до кад ће бити на клупи Србије

Пикси о уговору: Стојковић открио до кад ће бити на клупи Србије

од Други Пишу
0 коментар

Брига мање за навијаче.

Репрезентација Србије налази се на бод од пласмана на Европско првенство 2024. године, а прву прилику да обезбеде место на турниру у Немачкој имаће већ 16. новембра, када ће на терен изаћи Црна Гора и Литванија.

Уколико Литванци успеју да издрже и Подгорицу напусте непоражени, „орлови“ ће карту за период од 14. јуна до 14. јула обезбедити и без да изађу на терен. Уколико пак Црногорци успеју да славе, Србија ће против Бугарске у Лесковцу 19. новембра имати меч-лопту.

А то, према речима селектора Србије Драгана Стојковића, значи и одговор на питање до кад ће Драган Стојковић седети на клупи Србије:

„Не треба да се бојати, мој уговор је до 31. децембра, ако се квалификујемо, он се продужава аутоматски, до краја тог првенства, тог шампионата. Да ли сам с неким причао у Савезу продужетка, нисам, нити је моменат да се прича“, рекао је Стојковић на конференцији за медије.

Потом је додао:

„Тако да… Не треба нико да брине што се тиче мог неког статуса у репрезентацији, бићу селектор, настављам да радим свој посао и верујем да ћу Србију водити на Европском првенству. Ја сам од првог јануара слободан агент, да могу да преговарам и разговарам, ту ми нека ФИФА правила дозовљавају, је л’ тако?“, истакао је Стојковић.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Страхиња Николић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар