Почетна » ШАЋИРИ ПОНОВО РАЗБЕСНЕО ШВАЈЦАРЦЕ: То није извињење, то је увреда! НИСМО МИ ОГРАНИЧЕНОГ УМА!

ШАЋИРИ ПОНОВО РАЗБЕСНЕО ШВАЈЦАРЦЕ: То није извињење, то је увреда! НИСМО МИ ОГРАНИЧЕНОГ УМА!

од admin
0 коментар

Извињење које је Ђердан Шаћири упутио због показивања двоглавог орла на мечу против Србије разбеснело је Швајцарце.

На конференцији за медије пред старт Лиге нација швајцарски репрезентативци Ђердан Шаћири, Гранит Џака и Стефан Лихштајнер упутили су јавно извињење због истицања албанског двоглавог орла на утакмици са Србијом на Мундијалу у Русији.

Подсетимо, њих двојица су рукама направили “двоглавог орла“ приликом прославе гола против селекције Србије, што је симбол велике Албаније и на тај начин покушали да испровоцирају наше репрезентативце.

Шаћиријево извињење разбеснело је Швајцарце.

„Наравно, извињавам се свима онима који су се осетили повређеним док су гледали утакмицу у планинама“, иронично је рекао Шаћири.

Швајцарци су ову изјаву доживели као увреду.

Угледни швајцарски лист Блик осуо је жестоку паљбу по Албанцу.

„Гранит Џака, Ђердан Шаћири и Стефан Лихтштајнер су признали да су погрешили у случају двоглавог орла и извинили се. Тачније Лихштајнер и Џака су успели да признају грешку, док је Шаћири проблем подигао на још већи ниво.

Са потпуно непотребним додатаком да се извињава онима који су гледали утакмицу у планинама, полио је нови литар бензина, у потпуно глупом маниру. Јесте господине Шаћири, ми смо земља планина. Али, не, господине Шаћири, нису сви који живе у планинама ограниченог ума, загрижени националисти“, наводи се у коментару уредника Блика.

Због понашања репрезентативаца Блик је испрозивао и селектора репрезентације Владимира Петковића.

„Селектор Владимир Петковић је остао непоколебљиво тврдоглав. Потврдио је да ће Гранит Џака носити капитенску траку када не буде играо Стефан Лихтштајнер. Показао је тиме да не види колико је дубока криза идентитета у његовом тиму.“

Ђердан Шаћири са свој садашњим клубом Ливерпулом долази 6. новембра на Маракану како би одиграо меч Лиге шампиона. Ливерпул и Звезда су у групи још са ПСЖ-ом и Наполијем. Делује да је жреб у Монако знатно утицао на ово одлуку Шаћирија и да су притисци од челника УЕФА били превелики. На крају је Ђердан морао да попусти и јавно се извини због својих потеза.

Курир спорт

Можда ти се свиди

Оставите коментар