Почетна » СКАНДАЛ Функционер ошамарио младу фудбалерку јер се радовала због победе!

СКАНДАЛ Функционер ошамарио младу фудбалерку јер се радовала због победе!

од admin
0 коментар

Драган Чапеља, функционер Женског фудбалског клуба Војводина ошамарио је јуче младу фудбалерку ЖФК Црвена звезда и наду нашег спорта Невену Миладиновић (18).

Невена Миладиновић након што је Чапеља ошамарио

Напад се десио после утакмице, када је Чапеља револтиран радовањем младих Звездиних фубалерки које су победиле са 3:1, насрнуо на несрећну девојку и из све снаге је ударио по лицу. На терену Фудбалског центра „Вујадин Бошков“ у новосадском насељу Ветерник полиција је убрзо ухапсила бахатог функционера, а против њега ће бити покренут кривични поступак.

– Ово је нељудски чин човека који је на себи имао чак и маркер службеног лица. Ударио је девојчицу која је једна од убедљиво најдисциплинованијих у тиму, једно надасве узорно дете, које је тек напунило 18 година, одликаша, репрезентативку Србије, дете изузетних родитеља, Звездино дете – саопштили су из ЖФК Црвена звезда.

Dragan Čapelja

Драган Чапеља
Како сазнајемо Чапеља је у полицији признао да је ударио несрећну девојку, а као разлог за то, навео је њихово радовање. Он није био расположен за разговор.

– Могу само да кажем да је инцидента било, а друго ништа није битно. Немам даљих коментара на то. Било је провокација са њихове стране али сада је све решено – изјавио је Чапеља.

Руководство ЖФК Војводина оградило се од свој запосленог и упутило извињење Невени Миладиновић, њеној породици и ЖФК ЦЗ.

Александар Латас     Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар