Почетна » СПРЕМНИ СМО ЗА БРУТАЛНЕ СРБЕ! Специјалци, полицијски пси, хеликоптери… Полиција у пуној приправности очекује долазак 10.000 ДЕЛИЈА!

СПРЕМНИ СМО ЗА БРУТАЛНЕ СРБЕ! Специјалци, полицијски пси, хеликоптери… Полиција у пуној приправности очекује долазак 10.000 ДЕЛИЈА!

од admin
0 коментар

Аустријска полиција означила је дуел Салцбурга и Црвене звезде као утакмицу високог ризика, јер се очекује да ће у Аустрију стићи око 10 хиљада навијача српског шампиона.

Јужна трибина Ред Бул арене, на којој ће бити смештени навијачи Звезде, распродата је у потпуности. Дакле, на њој ће бити смештено 7.200 најватренијих присталица београдског шампиона.

Аустријска полиција је у пуној приправности због великог доласка Срба. Тамошњи медији истичу да наши навијачи имају јужњачки менталитет и да „другачије славе фудбал“. Сматрају да су српски навијачи спадају међу најбруталније на свету и напомињу да је су чести обрачуни хулигана на вечитим дербијима у нашој замљи.

„Знамо да многи навијачи неће доћи само због фудбала. Ипак, спремни смо на њих“, рекао је портпарол салцбуршке полиције Ханс Волфгрубер.

Стога је полиција за обезбеђење у граду, око и на стадиону покренула комплетну логистику са хеликоптерима, полицијским псима и анти-бомбашким специјалцима.

И док власти у Салцбургу тврде да су спремне за меч, мада власници продавница и кафана у главној градској улици изгледа да не верују тим обећањима, поучени искуством од пре неколико месеци када су навијачи из Марсеља направили хаос у центру града.

Реванш дуел Салцбург – Звезда за улазак у Лигу шампиона на програму је у среду од 21.00.

Курир спорт

Можда ти се свиди

Оставите коментар