Почетна » СРБИ, СПРЕМИТЕ СЕ, СТИЖЕМО! Најезда Албанаца на сајт Партизана, а онда се јавио Хрват и коментаром их све угасио!

СРБИ, СПРЕМИТЕ СЕ, СТИЖЕМО! Најезда Албанаца на сајт Партизана, а онда се јавио Хрват и коментаром их све угасио!

од admin
0 коментар

Навијачи албанског клуба, али и Албанци с Косова, прилично су се осилили

Партизан је сазнао имена ривала против којих ће играти у групној фази Лиге Европе.

Црно-бели су добили занимљиву групу са Динамом из Кијева, Јанг Бојсом и Скендербегом из Албаније.

Управо у овом тренутку највећу пажњу изазивају мечеви са албанским тимом због комплетне ситуације око Косова, односа Срба и Албанаца, али и свега што се дешавало на утакмицама репрезентација двеју држава баш на стадиону Партизана 2014. године.

 

Подсећамо тада је меч прекинут и није ни одигран због албанске провокације дроном који је надлетео стадион носећи заставу „Велике Албаније“.

Провокације нису изостале ни само неколико минута након што је жреб спојио црно-беле са Скендербегом, јер су Албанци одмах затрпали коментарима званичан Фејсбук профил Партизана.

Било је ту одмах коментара „Косово је Албанија“, „Спремите се, стиже Скендербег“, „Најезда Албанаца“ уз наравно подсећања на дрон и друге албанске симболе чије истицање најављују у Београду.

Такође, оно што је интересантно, јесте да се у мору коментара Срба и Албанаца нашао и један из Хрватске од навијача Динама, који су свим срцем уз Партизан, јер је Скендербег управо њих избацио у плеј-офу за Лигу Европе.

– Раздерите Шиптаре! Осветите Динамо!

Еспресо.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар