Почетна » ХРВАТИ У ШОКУ ПРИЗНАЛИ: „Браво Срби, ми смо пријатељи и поново је братство и јединство!“ (ВИДЕО/ФОТО)

ХРВАТИ У ШОКУ ПРИЗНАЛИ: „Браво Срби, ми смо пријатељи и поново је братство и јединство!“ (ВИДЕО/ФОТО)

од admin
0 коментар

Тениска репрезентација Србије елиминисала је Хрватску у првом колу Дејвис купа али оно што је оставило најснажнији утисак у целом региону је више него пријатељски дочек хрватских тенисера у Краљеву.

Аплауз целе хале у Краљеву након интонирања химне „Лијепа наша“ запањио је позитивно целу хрватску јавност а то је постала насловна вест на готово свим штампаним и електронским медијима код наших суседа.

naslov 650x270 ХРВАТИ У ШОКУ ПРИЗНАЛИ: Браво Срби, ми смо пријатељи и поново је братство и јединство! (ВИДЕО/ФОТО)

Загребачки „Јутарњи лист“ тако на насловној страни доноси наслов „Братство и јединство у Краљеву: Србија и Хрватска су велике и пријатељске земље“ а тенисери ове земље не штеде комплименте на рачун пријема у Краљеву:

-Изненадили су нас. Кад је интонирана наша химна, кад смо представљани, није нам упућен ниједан звиждук. Захвалан сам и организаторима и публици на таквој добродошлици, изјавио је за Јутарњи лист тениски репрезентативац Мате Делић.

И коменатри посетилаца на поратлу јутарњи.хр су више него позитивни а многи одају отворено признање српској публици и народу:

komentari ХРВАТИ У ШОКУ ПРИЗНАЛИ: Браво Срби, ми смо пријатељи и поново је братство и јединство! (ВИДЕО/ФОТО)

-Наши хулиганчићи се могу угледат на овакав наступ српских навијача!!!свака част !!, Дај Боже да пљесак замени звиждуке на овим суморним просторима-ваљда ће доћи људима из д…….. у главу…да свима буде боље, -Па доста је било мржње. Надам се даје крај томе, -Браво за Краљево и за Србију. Хрвати као опевани културни народ морају ићи на кратки курс поштивања у Краљево.., само су неки од коментара на сајту Јутарњег листа.

 

Извор: Правда

Можда ти се свиди

Оставите коментар