Почетна » СМОРИО ХОЛИВУДСКУ ЗВЕЗДУ: Синиша Мали се обратио Хилари Свонк, а ево како је она реаговала

СМОРИО ХОЛИВУДСКУ ЗВЕЗДУ: Синиша Мали се обратио Хилари Свонк, а ево како је она реаговала

од admin
0 коментар

Градоначелник Београда Синиша Мали уживао је јуче на трибинама током финала, а друштво му је правила холивудска звезда Хилари Свонк.

Друштвеним мрежама прошириле су се фотке Малог како гледа меч и бодри Ђоковића, а камерама није промакло ни његово чаврљање с познатом глумицом.

На удару твитераша

Градоначелниково присуство на финалу запало је за око многим твитерашима, који су искористили прилику да оплету по првом човеку престонице. На његов рачун ређале су се бројне шале, прозивке, али и питања одакле му паре да се башкари по Паризу и прати финале!

Током меча на Твитеру се појавила и занимљива фотка на којој Мали седи сам, јер га је у једном тренутку Свонкова напустила и отишла, што је изазвало подсмех код твитераша и коментаре да је побегла главом без обзира.

Иначе, оквирне цене карата за финале овог спортског догађаја кретале су се од 650 до 1.590 евра, у зависности од места седења, а на то треба додати и цену повратне авионске карте, која за бизнис-класу иде и до 900 евра, плус трошкови смештаја и хране.

Колико је ово задовољство коштало градоначелника, кад је отпутовао у Париз, с ким је отпутовао, у чијем аранжману, ко му је платио путне трошкове и смештај, колико износе ти трошкови и колико дана остаје у Паризу и кад се враћа – питања су која је Курир поставио његовом кабинету, из којег смо добили само овај одговор:

– Градоначелник је отпутовао у Париз о сопственом трошку на два дана како би подржао Новака Ђоковића у финалу Ролан Гароса – било је све што су рекли из кабинета Синише Малог, чија је плата иначе 102.764 динара.

Као да је сморио глумицу… Синиша Мали остављен

Лепо друштво

По додели пехара извештач Курира је сустигао Синишу Малог испред тениског комплекса, али он није био превише вољан за разговор:
– Изгледа да сам донео срећу Новаку. Узбуђен сам, шта друго да кажем – било је све што је Синиша рекао.

А на питање откуд он у веома лепом друштву глумице Хилари Свонк, само је одговорио:
– Немам коментар на то.

 

(kurir)

Можда ти се свиди

Оставите коментар