Почетна » Збуњена шестомесечна беба је сад хит Европе: Меси га купао у кади пред камерама, а фотографије су сада преплавиле интернет

Збуњена шестомесечна беба је сад хит Европе: Меси га купао у кади пред камерама, а фотографије су сада преплавиле интернет

од Други Пишу
0 коментар

Да ли можете да поверујете да је 16-годишњак главна прича у Европи? Ламин Јамал, репрезентативац Шпаније, никада неће имати никакву приватност и сада је то јасно.

Први пут је привукао пажњу на себе када га је са само шест месеци фоторепортер фотографисао како га Лионел Меси купа. Меси је тада имао 20 година и био је то почетак, испоставиће се, две велике каријере.

Појавили су се снимци Јамала како га држи за руку Серхио Рамос пре једног „Ел Класика“, појавили су се снимци како је изгледао са 12 година и шта је радио у периоду пандемија коронавируса. Сада се појавило и шта је радио са само шест месеци.

 

Нови херој Шпаније је постигао маестралан погодак у победи Шпаније над Француском са 2:1 у полуфиналу Евра и тако осудио себе да више нема ни минут приватности. Од тог момента су почеле да се појављују његове фотографије и снимци из младости, а убрзо су преплавиле интернет.

Али дословно.

Све се ово одиграло 2007. године, али је добро документовано.

Интернет не заборавља, али мало ко се овога уопште сећа.

 

Foto: Screenshot Youtube BeanymanSports

Миодраг Димитријевић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар