Почетна » Бранко Ружић, потпредседник СПС-а посетио Гроцку

Бранко Ружић, потпредседник СПС-а посетио Гроцку

од admin
0 коментар

Дана  11.04.2016. године, Бранко Ружић потпредседник Социјалистичке партије Србије посетио је општину Гроцка и обишао неколико месних заједница.

Своју посету општини Гроцка Бранко Ружић започео је доласком у просторије Месног Одбора Социјалистичке партије Србије Калуђерица где су га поздравили чланови и симпатизери Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије. Грађани Калуђерице, пријатно изненађени гостом, прилазили су да се рукују, сликају и попричају.

Милан Јанковић Жире, кандидат коалиције СПС-ЈС  за председника општине Гроцка, упознао је госта са проблемима Калуђерице као и плановима за њихово решавање. Бранко Ружић је нагласио да решење за проблеме увек има али да општинска власт мора да ради одговорно и стручно, а да ће таква власт бити у наредном периоду ако у њој буду били Социјалисти Гроцке. Позвао је Грађане да 24.04. изађу на изборе и заокруже број 3 јер се под бројем 3 налази листа коалиције Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија на којој се налазе способни , стручни, образовани, искусни кадрови које предводи Милан Јанковић Жире, кандидат ове коaлиције за председника општине.

Храбро до победе!

Одговорност за будућност!

Можда ти се свиди

Оставите коментар