Почетна » ПОТПРЕДСЕДНИК СПС-А У ВИНЧИ И ЛЕШТАНИМА Бранко Ружић изразио је задовољство што је посетио Археолошко налазиште

ПОТПРЕДСЕДНИК СПС-А У ВИНЧИ И ЛЕШТАНИМА Бранко Ружић изразио је задовољство што је посетио Археолошко налазиште

од admin
0 коментар

Настављајући посету нашој општини Бранко Ружић, потпредседник Социјалистичке партије Србије, обишао је Лештане где га је, у центру насеља, сачекао председник МО СПС Лештана Властимир Стојановић који га је упознао са проблемима Лештана.

Кандидат за председника општине Гроцка испред коалиције СПС-ЈС Милан Јанковић-Жире говорио је о могућностима развоја Лештана, развојем индустријске зоне, близини ауто-пута, али и проблемима који ће настати изградњом обилазнице и моста код Винче.

Руководство ОО СПС Гроцка у наставку посете Бранка Ружића, а у жељи да гост види и могућност развоја туризма у овом делу општине, предвидео је посету Археолошком локалитету Бело брдо у Винчи.

С обзиром на то да грочански Социјалисти желе да унапреде и искористе благодети природе, афирмација значаја Археолошког налазишта, које је више познато у свету него код нас и које заслужује сву пажњу не само у туристичком значењу, бећ и у истаживању историјских чињеница, заузима важно место у нашим програмима развоја. У веома надахнутом и конкретном излагању Драган Јанковић, кустос налазишта, истакао је историјски значај овог локалитета не само за Србију, већ и за читав свет.

Бранко Ружић након посете изразио је задовољство што је посетио Археолошко налазиште и у даљем разговору са Миланом Јанковићем-Жиретом и окупљеним грађанима нагласио велике могућности развоја туризма у Винчи и Гроцкој. С обзиром на то да је упознат са програмом грочанских Социјалиста где је туризам битан део развоја, нагласио је да грађани давањем поверења листи Коалиције СПС-ЈС и кандидату за председника општине Милану Јанковићу-Жирету отварају пут развоја општине. Ова коалиција жели да афирмише Гроцку, доведе инвеститоре и отвори нова радна места.

“Грађани Винче, изађите 24. априла на изборе, заокружите број 3 и укажите нам поверење, а ми ћемо то умети да ценимо и уложићемо огромну енергију и стручан рад да се општина развија!“, поручио је на крају Милан Јанковић Жире окупљеним грађанима Винче.

Храбро до победе!
Одговорност за будућност!!!

Можда ти се свиди

Оставите коментар