Почетна » Ружић наставио посету у Ритопеку

Ружић наставио посету у Ритопеку

од admin
0 коментар

Настављајући посету Гроцкој, Бранко Ружић, потпредседник СПС-а свратио је у етно ресторан „Мировица“ у Ритопеку где су га сачекали грађани Ритопека.

Милан Јанковић – Жире упознао је госте са проблемима Ритопека али се разговарало и о пољопривреди, односно о трешњама, по којима је Ритопек познат у свету. У башти ресторана, по сунчаном времену и уз кафу, разговор је могао да траје сатима јер је било много тема о којима се ћаскало. Наши суграђани су били изненађени посетом, па су прилазили да се фотографишу, питају, попричају. Теме су биле разноврсне али су на крају оцене да на предстојећим изборима глас треба дати Социјалистичкој партији Србије као најодговорнијој и кадровски најјачој партији.

На крају посете, која је трајала читав један дан, Бранко Ружић посетио је Болеч и то фудбалски клуб у чијим је просторијама разговарао са руководством. Саслушао је проблеме и обећао да ће помоћи у решавању истих, а са задовољством је прихватио место почасног председника ФК Болеч.

Сумирајући своју посету изразио је задовољство разговорима и посетом, а посебно је нагласио да је задовољан угледом и подршком која се примећује на свакон кораку, а коју има руководство СПС Гроцка и председник и кандитат коалиције СПС-ЈС за председника општине Гроцка, Милан Јанковић-Жире. На крају је истакао да је сигуран да ће грађани Гроцке 24. априла умети да изаберу и заокруже број 3 на гласачком листићу.

Храбро до победе!
Одговорност за будућност!

Можда ти се свиди

Оставите коментар