Почетна » СЕКС АФЕРА ПОТРЕСА ЈУГ Смењена јер није хтела секс са шефом напредњака?

СЕКС АФЕРА ПОТРЕСА ЈУГ Смењена јер није хтела секс са шефом напредњака?

од admin
0 коментар

Јелена Радојковић смењена је са места помоћнице председнице Општине Сврљиг, како тврди, зато што није хтела у кревет са Гораном Јеремијићем, председником општинског одбора СНС.

Она је у тексту објављеном на порталу „Мој Недељник“ навела да је функцију помоћнице обављала одговорно, али да је ју је председница општине сменила на Јеремијићев захтев.

„Проблем са њим имам од првог дана именовања и још тада ми је било јасно да ни сви поклони које сам купила и ручкови и вечере које ћу платити, неће бити довољно да се одужим што ме предложио за ову функцију и да он очекује нешто друго у знак захвалности“, написала је Радојковићева.

Додаје да је Јеремић сусрете са њом почео да заказује у свом стану, а да је, када је она предложила да се виђају у службеним просторијама или ресторану, био толико увређен да јој се месецима није обраћао.

„Кулминација се догодила око Нове Године када без питања да ли уопште желим са њим да идем на прославу Нове Године, ушао у моју канцеларију и рекао ми да упишем у календар да на прославу идем са њим, као и на прославу 8. марта. Тада ми је већ било доста свега и након нашег сукоба, одмах је обавестио председницу општине да захтева моју смену“, додаје Радојковићева.

Како каже, било јој је теже јер је она самохрана мајка и мора да брине о своје двоје деце, као и да је примала плату од 40.000 динара.

У Сврљигу је од априлских избора на власти коалиција локалне Уједињене сељачке странке и Српске напредне странке.

 

(НБ; мој недељник)

Можда ти се свиди

Оставите коментар