Почетна » Deda Mraz u krilo uzeo dečaka koji umire

Deda Mraz u krilo uzeo dečaka koji umire

од admin
0 коментар

Dečak Majls Egnju (2) rođen je s mikrocefalijom, epilepsijom, cerebralnom paralizom i malformacijama mozga i prema prognozama lekara, verovatno neće dočekati sledeću godinu. Upravo zbog toga su njegovi roditelji pozvali Džefa Bodilija, da u kostimu Deda Mraza dođe u bolnicu kako bi dečaku ispunio poslednju želju.

Džef se u bolnici u Solt lejk sitiju pojavio 5. decembra, iako je znao koliko težak susret ga čeka.

– Moja bivša supruga imala je dve ćerke, od kojih je jedna bila teško bolesna. Umrla je šest nedelja nakon što smo se upoznali. Zato sam donekle zano kroz šta ova porodica prolazi. Ne mogu da lažem, držao sam ga u krilu s knedlom u grlu, ali sam porodici omogućio lepu uspomenu – rekao je Džef.

Roditelji malenog Majlsa, koji su ga usvojili kada je imao samo tri meseca, kažu da su hteli da poslednji dani dečakovog života budu ispunjeni radošću.

– Kako se stanje pogoršalo, želeli smo da napravimo što više uspomena s Majlsom… Vreme provedeno s njim i porodicom najvrednije je što imamo. Život nam je prepun boli i patnje, ali se trudimo da idemo dalje – kaže Mišel Egnju, dečakova majka.

Fotografiju Milesa u krilu Djeda Božićnjaka na Facebooku je objavila organizacija „Secret Sleigh Project“.

– Bez oklevanja i u najkraćem roku, Deda Mraz je u bolnici posetio bolesnog dečaka čije se stanje naglo pogoršalo. Njegova porodica je beskrajno zahvalna Deda Mrazu što su svi mogli zajedno da se fotografišu za uspomenu – stoji u emotivnoj objavi na Fejsbuku.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар