Почетна » Devojčica povređena u nesreći na Zrenjanincu

Devojčica povređena u nesreći na Zrenjanincu

од admin
0 коментар

U Beogradu se noćas dogodilo tri saobraćajne nezgode u kojima je lakše, uglavnom kontuzijalne povrede, zadobilo šest osoba, rekla je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako je Macura navela za Tanjug, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19.36 kod tržnog centra u Ustaničkoj ulici, kontuzijalne (tupe) povrede sa istegnućem vrata zadobili su muškarac od 35 i ženska osoba starosti oko 27 godina. Oni su nakon toga prevezeni u Urgentni centar.

Na Ibarskoj magistrali iz pravca Sremčice ka Ripnju došlo je u 20.17 do saobraćajne nezgode u kojoj su kontuzijalne povrede ekstremiteta i grudnog koša zadobile dve ženske osobe od 49 i 29 godina koje su prevezene u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 21.38 na Zrenjaninskom putu, žena starosti od 36 i devojčica od oko osam godina zadobile su kontuzijalne povrede, nakon čega su prevezene u Urgentni centar.

Za pomoć su se u toku noći Hitnoj pomoći najviše obraćali astmatičari, nešto veći broj psihijatrijskih slučajeva i osobe obolele od maligniteta kao i srrčani bolesnici žaleći se na bolove u grudima.

Kako je Macura navela, Hitna pomoć je sinoć intervenisala ukupno 87 puta od čega je 11 intervencija bilo izvedeno na javnom mestu.
Juče u toku dana bilo je ukupno 109 intervencija od kojih 29 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teških povreda i jedan požar.

Kako je Macura rekla, usled tog požara koji je izbio u ulici Poručnika Spasića i Mašeree u 18.26, povrede je zadobila žena starosti od oko 70 godina koja je prevezena na Institut za opekotine u Zvečanskoj.

Portparolka Hitne pomoći naglasila je da je jučerašnja Parada ponosa prošla regularno, a da među povređenima usled jučerašnjeg nevremena nije bilo osoba čije se stanje vodilo kao teška trauma.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар