Почетна » Drug ubio pekara zbog 20.000 evra!

Drug ubio pekara zbog 20.000 evra!

од admin
0 коментар

Kako “Alo!” saznaje, uhapšen je Filip Gavranović (31), vlasnik staklorezačke radnje “Gavranović”, zbog sumnje da je ubio Ostojića i uzeo mu 20.000 evra. Telo Nikole Ostojića pronađeno je juče oko 15.30 u lokalu “Gavranović”. Za njim se tragalo od petka, 3. novembra, jer se nije vratio kući u uobičajeno vreme. Filip Gavranović se sumnjiči da je brutalno ubio svog poznanika zbog novca.

BILI SU NAJBOLJI PRIJATELJI Ovo je osumnjičeni za ubistvo pekara!

– Njih dvojica su se poznavali odranije jer su im lokali u istoj ulici. Oni su u petak po podne zajedno sedeli u poslastičarnici “Don Žuan” u istoj ulici. Najnormalnije su razgovarali, a Ostojić se poverio Gavranoviću da kod sebe ima 20.000 evra i da za taj novac planira da kupi lokal. Gavranović je posle toga namamio nesrećnog vlasnika pekare u svoju staklorezačku radnju, gde ga je brutalno ubio – navodi naš izvor blizak istrazi. Kako saznajemo, Gavranović je bio u velikim dugovima i hteo je na taj način da reši svoje probleme. Ostojićevo telo ostalo je u staklorezačkoj radnji, jer je Gavranović četiri dana planirao
kako da se reši tela – ispričao je izvor blizak istrazi za naš list.

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA IZ RESAVSKE Prvo vodio pekara na kolače, a onda ga mučki ubio!

Kako smo saznali, Gavranović je Nikolu Ostojića udarao tupim predmetom dok nije izdahnuo, ali nije poznato o kojem predmetu je reč. Posle Ostojićevog nestanka počela je potraga putem društvenih mreža i medija.

– Po društvenim mrežama je deljena njegova fotografija sa podacima. On je nestao u petak oko 18.30, a samo četiri sata kasnije, oko 23.30, lociran je njegov telefon kod Starčeva, nedaleko kod Pančeva.

Prijatelji o Nikoli sve najbolje

Pokojnikovi poznanici ispričali su za naš list da je Nikola bio porodičan čovek koji nikada nije pravio probleme niti je imao neprijatelje.

– On je bio porodičan čovek, živeo je u skladnom braku sa Verom. Nikada nije imao probleme s ljudima, bio je veoma vredan i posvećen poslu. Ne možemo da verujemo da ga više nema i da je ubijen na takav način – kratko je ispričao njegov poznanik koji je želeo da bude anoniman.

Ne znamo kako je telefon završio čak tamo – rekao je ranije izvor.

Kada je Ostojić nestao, porodica je dala njegov detaljan opis. Prenete su informacije da je poslednji put viđen u Resavskoj ulici u Beogradu. Navedeno je da je visok 212 centimetara, težak 135 kilograma i da je imao crnu jaknu.

Ostojić je poreklom iz Prijepolja, a za sobom je ostavio suprugu Veru i dete.

– Supruga je zvala Nikolu juče u toku dana, ali se nije javljao na telefon. Negov telefon je na kraju nađen u Borči. U trenutku ubistva, Nikola je kod sebe imao ušteđevinu i pazar iz pekare – navodi naš sagovornik.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар