Почетна » I starlete imaju svoje kvalitete

I starlete imaju svoje kvalitete

од admin
0 коментар

„Nema zapošljavanja mimo zakonski dozvoljenog kriterijuma. Ne kažem ja da li je to preko veze ili mimo veze”, rekao je Odalović za N1.

Upitan da li „državne starlete” i dalje rade u tom ministarstvu, on kaže da rade, i to kvalitetno.

„Možete da ih zovete kako hoćete, mi smo zatekli jedan broj onih koji nisu radili i oni više ne rade u Ministarstvu. A da li su lepe, hvala bogu da su lepe, i to ne sme da bude mana. Zašto bi bila ako je lepa starleta? Drugi kvaliteti njih opredeljuju, kvaliteti u poslu, razni testovi pred raznim našim komisijama”, objašnjava Odalović.

Odalović je na pitanje o Mili Opalić, bliskoj SPS-u, a koja je posle pet dana u MSP-u dobila premeštaj u konzularno odeljenje Ambasade Srbije u Stokholmu, odgovorio da je ona preuzeta iz javnog preduzeća „Jugoimport SDPR“. Upitan šta je tačno radila u toj državnoj firmi i da li je tačno da je tamo bila sekretarica, generalni sekretar MSP-a kaže da te odgovore treba potražiti u „Jugoimportu“.

„Ona je sada neko ko nosi posao u našem konzulatu. Ona ima radno iskustvo, radila je na poslovima i radnim zadacima vrlo kvalifikovano tamo gde je bila. Ispunila je sve uslove, prošla je sve testove pred našom komisijom i mogu da vam kažem da je vrlo uspešna. Radi vrlo odgovorno i kvalifikovano”, kaže Odalović.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар