Почетна » Ja čuvam decu, a oni se ku*vaju!

Ja čuvam decu, a oni se ku*vaju!

од admin
0 коментар

– Partneru prevaru mogu da oprosti. Jedanput! Ali ako to učini ponovo, znači da od mene pravi budalu, a to, ipak, znači da i ja od njega mogu da napravim budalu. Pa sam to i uradila – kaže Slavonka (37) koja je ovih dana na društvenoj mreži plasirala fotografije koje je snimila, a koje su dokaz da je nevenčani suprug vara, dok on čuva njegovo troje dece iz prvog braka.

Objava je izazvala čitavu buru komentara, uglavnom ženskih, koje je podržavaju i raskrinkavanju muža preljubnika. Da je on svoje aktivnosti izvan braka pokušao maštovito da sakrije svedoče i fotografije na kojima se vidi da je kondome, mleko za telo, vlažne maramice, čokolade, ćebence i žestoka pića u malim bočicama, dakle sve što je potrebno za ekstra brzo izazivanje seksualnih poriva, sakrivao u – rezervnom točku od auta!

– Povređena sam i patila sam, ali onda sam shvatila da ne može da ostane na tome. Bila sam odana, verna, a ispala glupa jer sam verovala nekome kome se ne može verovati. Žene treba da znaju da onaj ko jednom prevari, prevariće opet, a ja sam živi svedok tome jer mi se to dogodilo dva puta u životu. Bila sam u braku deset godina sa čovekom koji me je varao. Shvatila sam da me vara kada sam primetila poruke od raznih žena u mobilnom. Radio je kao taksista pa sam ga jedno vreme pratila na poslu, sa perikom na glavi. Prijavio se na portal koji služi baš za pronalaženje partnera za seks. Prijavila sam se potom i ja, sa pet različitih profila. Glumila sam pet različitih udatih žena spremnih na ‘akciju’. On se upecao. Flertovao je sa svih pet, nudio se, tražio golišave fotografije. U ‘nas dve’ se čak i zaljubio. Dva meseca dopisivala sam se sa njim i ispitivala ga o tome da li vara ženu, kako, sa kime, gde. Sve mi je napisao. Kada sam sakupila dovoljno dokaza, sve sam mu otkrila. Ostao je šokiran. Ostavila sam ga i sve sam to odštampala i za Božić mu poslala brzom poštom. Naš posljednji razgovor sam snimila, objavila ga na Jutjub kao video, jer sam u njega stavila njegove fotografije. Pregledalo ga je pola miliona ljudi – kaže ova Slavonka koja je tokom svoje dve protekle veze razvila neverovatne metode prisluškivanja i praćenja svojih partnera, piše 24sata.

Danas kaže da je promašila profesiju jer je sigurna da bi bila odličan detektiv.

Svog drugog partnera upoznala je u društvu. Stariji je od nje dve godine, tada je bio u braku pred raspadom i stalno joj je plakao da ga žena već godinama vara. Ima i troje dece o kojima je brinuo jer mu ih je žena ostavila nakon što je konačno otišla.

– On i ja smo dve godine bili prijatelji. Bila sam mu rame za plakanje. Pomagala sam mu oko dece i kuće. Onda smo postali par jer smo videli da se slažemo. Celo to vreme nisam slutila da me vara, ali sam u to počela da sumnjam nakon što smo, pre godinu i po, počeli da živimo zajedno. Čim je počeo da sakriva mobilni, da ga nosi sa sobom u toalet, to mi je bio signal da nešto skriva. Odjednom je počeo da radi dosta poslova sa strane, nakon svog radnog vremena. Bio je toliko glup da u džepovima pantalona kući donese račune iz prodavnice na kojima sam videla da je kupio kondome. Govorio je da su oni za sina ili od prijatelja. Kada je kući doneo ključ od prijateljeve vikendice, znala sam da je vreme da krenem u istraživanje. Počela sam od automobila i to je odmah bio bingo. U rezervnom topku našla sam kondome, slatkiše, rakijicu, ćebence, sve šo mu je trebalo za vikendicu. Ništa nisam dirala. Samo sam uslikala. Uspela sam da vidim i poruke u mobilnom koje je slao toj ženi i koje je ona slala njemu. Nesumnjivo su govorile da oni imaju intimne odnose. Po broju sam saznala o kome se radi. Bila je to udata žena, a kasnije sam tek shvatila da je sa tom istom bio i moj bivši suprug dok me je varao. Čekala sam dan kada će ići u tu vikendicu i smuljati mi izgovor za odlazak od kuće – priča dalje prevarena žena.

Seks sa ljubavnicom njen partner je isplanirao na dan sestrinog rođendana.

– Ostavio me je tamo i rekao da ide da obavi nešto. Nisam mu verovala. Sela sam u auto i krenula za njim. Vozio se do mesta gde živi žena sa kojom je trebalo da se nađe. Videla sam da ju je pokupio na ulazu u selo i otišao put vikendice. Otišla sam do njene kuće, izašao je njen suprug, rekla sam mu šta se događa i pozvala ga da odemo zajedno do te vikendice da ih uhvatimo. On je prvo rekao da ide i da će ga ubiti, a onda se predomislio. Rekao je da to ne može da gleda. Ostali smo u kući i čekali smo da se ona pojavi – priča dalje Slavonka koja je i taj razgovor sa ženom preljubnicom snimala na mobilni. Suočena sa svojom prevarom, sve je priznala. Nije joj prvi put.

– Potom sam ja svog partnera suočila sa dokazima. Nije se uopšte branio ni pravdao. Rekao je da to više neće raditi i odlučila sam da pređem preko toga, ali, bilo mi je jasno da to neće samo tako proći – kaže žena.

Nekoliko meseci njen partner bio je miran i dobar, a onda opet čudne poruke, izgovori, skriveni kondomi.

– Kupila sam dva diktafona i jedan mu zalepila ispod volana u automobilu. Drugi je bio u sobi. Pratila sam kada odlazi i kada dolazi. Kada je kod kuće, zaključavao je dva ženska telefonska broja na Viberu da ne mogu da mu šalju poruke dok sam ja kod kuće. Oba broja su bila od udatih žena čiji identitet sam takođe otkrila. To je išlo tako do jednog jutra kada je ustao u 6 ujutro, iako radi od 7. Dao mi je glupi izgovor da ga je prevario alarm, ali kad je već ustao, ide na posao. Iz fioke je uzeo dva para gaća. Otišao je, ali ne na posao. Znala sam gde ide i zato sam ga punih sat vremena nazivala svakih 10 minuta. Javljao se i govorio da je u firmi. No, ja sam došla pred firmu i videla da auta nema. Odjednom je prestao da se javlja. Nazvala sam njegovog šefa i on je rekao da je moj gospodin uzeo slobodan dan, jer mora da vodi dete kod doktora – priseća se raspada svoje veze mlada Slavonka koja je potom odlučila da opet bude osvetoljubiva.

Vratila se kući, dočekala ga, otela mu mobilni iz ruke da pregleda poruke, a potom suočila sa prevarom.

– Opet nije imao opravdanje. Priznao je sve. Rekao da drugačije ne može i da su to njegovi hirovi. Nije se ni izvinio. Kada sam odlazila išarala sam mu zidove u kući koje sam ja okrečila i ostavila mu oproštajne poruke. Nije znao da imam sve snimke razgovora, fotografije i sve što sam sakupila istraživajući njegove prevare. Sve sam o objavila na Fejsu – kaže Slavonka dodajući kako joj je žao što je na takvu osobu potrošila pet godina života, brinula o njemu i deci, a na kraju ispala budala.

Gospodin preljubnik nije imao komentar na sve ovo.

– Video sam da je to objavila na Fejsu ali sam to obrisao. Odlučio sam da je ignorišem. Sve to što sam radio bilo je zato što kod kuće nešto nije štimalo. A ona nek razmisli šta. Ne mislim da sam pogrešio. Ona je ionako dosta toga forsirala. Uostalom, možda mi je učinila i uslugu tom objavom. Da sada napravim profil na Instagramu, siguran sam da bi bilo dosta žena koje bi me zapratile, jer one baš vole takve frajere – dosta samouvereno zaključio je preljubnik.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар