Почетна » Mogu da sedim na čemu god!

Mogu da sedim na čemu god!

од admin
0 коментар

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je političarima da prodaju svoje fotelje, da sede na drvenim stolicama, a da pare daju siromašnim porodicama.

Iako je kazao da se njegova poruka ne odnosi na Vladu Srbije i predsednika republike jer tamo dolaze gosti, već samo važi za lokalne samouprave mi smo ipak odlučili da propitamo ministre i da vidimo ko bi se od njih odrekao udobnosti svoje fotelje.

Većina članova Vlade Srbije, ipak, nije bila previše raspoložena za razgovor o foteljama, a jedina koja se izjasnila bila je potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

– Gde je granica privlačenja pažnje medija…!?? – zapitala se ona i dodala da može da sedi na bilo kojoj stolici.

– Mogu da sedim na čemu god. Može se reći da najviše sedim u kolima, jer sam stalno na terenu, ali da li ću sedeti na drvenoj, tapaciranoj, štofanoj, plastičnoj ili kožnoj stolici manje je važno i ne može rešiti pitanje, na primer, prilično visoke nezaposlenosti u pojedinim gradovima – kazala je Mihajlovićeva za “Alo!” i istakla da je sigurna da su građanima najbitniji rezultati.

– Sigurna sam da je građanima važnije da donosimo rezultate, puteve, mostove, uslove za nova radna mesta nego od čega je stolica na kojoj sedimo – zaključila je potpredsednica Vlade.

Podsećanja radi, skupština grada Jagodine odlučila je da proda fotelje koje koriste lokalni funkcioneri i da sredstva od prodaje pokloni u humanitarne svrhe, a da umesto fotelja propiše korišćenje – običnih, drvenih stolica.

Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma je u jučerašnjem intervjuu za Alo! pojasnio zašto je doneo takvu odluku.

– Jedan grad ima fotelje u Skupštini grada kakvih nema ni u Vladi, došli su i prvo kupili fotelje, zato sam ja doneo odluku da izbacim fotelje iz Skupštine i sedećemo na drvenim stolicama, jer političare mora nešto da žulja da bi mogli da razmišljaju o onima koji su ih tu postavili – kazao je za “Alo!” Palma.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар