Почетна » Moja beba nije disala, a sestra mi je rekla da sačekam svoj red!

Moja beba nije disala, a sestra mi je rekla da sačekam svoj red!

од admin
0 коментар

Ukoliko ste mislili da problemi sa medicinskim osobljem postoje samo u Srbiji prevarili ste se. Davena Koi (21) iz Velike Britanije doživela je krajem novembra veliku neprijatnost kada je svoju dvomesečnu bebu koja nije davala znake života odvezla u bolnicu, a sestra joj je rekla da sedne i sačeka svoj red!

Ispovest mlade potresla svet

Dečak Tomi Li koji je star samo sedam nedelja prestao je da diše usled komplikacija od bronthitisa. Preplašena Davena je odmah sa detetom krenula u bolnicu. Međutim, tamo nije našla nikog da joj pomogne. Kako tvrdi, sestra joj je, iako je videla da joj dete plavo i bez života leži na rukama, rekla da sedne i mirno sačeka svoj red.

„Uletela sam u bolnicu u panici i tražila na šalteru da odmah nađu lekara. Umesto da odmah pozovu nekog, ona je krenula da mi traži ime i prezime, a potom mi je rekla da sednem i čekam svoj red“, kaže Davena za Dejli Mejl.

Iako u šoku, Davena je protrčala kroz vrata i na hodniku naletela na doktorku koja je odmah počela da oživljava dečaka.

„Uspela je da oživi mog malenog dečaka, ali kako je i dalje imao problema sa disanjem, odmah ga je stavila na respirator i hitno smo transportovani u bolnicu u Notingemu“, kaže Davena.

Ona ističe da je njen sin i dalje priključen na respirator koji mu pomaže da diše, a iz bolnice, kako kaže, joj niko nije uputio izvinjenje.

„Kada sam doktorki ispričala šta se dogodilo, ona mi je rekla da je verovatno da sestra nije dovoljno obučena. Pa to je skandal“, rekla je majka.

U bolnici ističu da deca sa teškim zdravstvenim problemima uvek imaju prioritet u njihovoj ustanovi i da „zahvaljujući dobroj obučenosti njihovog osoblja je dečak i dalje živ“.

Kako su naveli, ostali su iznenađeni postupkom njihove medicinske sestre i poručili da je u toku detaljna istraga koja će rasvetliti sve činjenice ovog nemilog događaja.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар