Почетна » Odlazak na pijacu kao na žurku!

Odlazak na pijacu kao na žurku!

од admin
0 коментар

Pored već uobičajene ponude na večerašnjoj „noćnoj“ pijaci našla su se i zanatska piva, torta od krofni, novčanici od papira, kao i sve vrste zimnice, pa i ljuti džem.

Posetioci su reporteru Tanjuga rekli da je koncept „noćne“ pijace koja pored raznovrsnije ponude, ima i muzički i zabavni sadržaj predstavlja odličan način zabave za sve građane.

Noćni market se ove godine održava jubilarni deseti put i okupio je 150 izlagača među kojima su uzgajivači voća i povrća, dizajneri, barovi i restorani.

Do sada je kroz noćne markete prošlo više do 200.000 ljudi, a Marija Bošnjaković iz Gradskih pijaca kaže da se očekuje rekordna poseta na Kalenić pijaci koja je otvorena od 18 do ponoći.

Pored muzičkog programa, večeras se na bini našla, kao poklon za deseti rođendan manifestacije, i torta od krofni koje su nakon duvanja svećica podeljene najmlađim posetiocima.

Branko Nešić iz kompanije Redizajn koja je partner Gradskih pijaca u organizaciji noćnog marketa rekao je da je u planu proširenje lokacija za „noćne“ pijace, koje su do sada održane u Zemunu, Novom Beogradu, na Kaleniću i na Bajloni pijaci.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар