Почетна » Oteo devojčicu (9) sa svadbe!

Oteo devojčicu (9) sa svadbe!

од admin
0 коментар

Policija u Francuskoj odredila je pritvor muškarcu (34) zbog sumnje da je 27. avgusta, na svadbenom veselju, oteo devetogodišnju devojčicu Maelis de Araujo.

Osumnjičeni je bio jedan od gostiju na svadbi, na koju je Maelis došla u pratnji svojih roditelja. Devojčici se u jednom trenutku izgubio svaki trag i policija je odmah otpočela potragu.

Osumnjičeni je priveden juče i sve vreme je negirao da je umešan u otmicu devojčicu. Međutim, dokazi pokazuju da je devojčica bila u njegovom automobilu, prenosi AFP.

„Tokom saslušanja privedeni je negirao krivicu iako je bio suočen sa svim dokazima. Nakon saslušanja, doneta je odluka da mu se odredi pritvor“, objašnjava izvor iz istrage.

Kako navodi AFP, automobil u kojem su pronađeni dokazi je opran neposredno nakon svadbe. Međutim, privedeni je tokom saslušanja tvrdio da je automobil oprao jer želi da ga proda.

Od dana kada je devojčica nestala saslušano je više od 250 ljudi, od kojih su 180 bili svatovi. Policija je ispitala još jednom osumnjičenog, ali je on nakon saslušanja pušten na slobodu.

Devojčica još nije pronađena.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар