Почетна » Plaćenik greškom ubio advokata umesto kriminalca?!

Plaćenik greškom ubio advokata umesto kriminalca?!

од admin
0 коментар

To tvrde svi naši izvori koji su imali dodir sa istragom ubistava mladog advokata.

LIKVIDACIJA U JAGODINI Ubili sina poznatog advokata u sačekuši!

Istraga je usmerena na prikupljanje dodatnih dokaza sa lica mesta i pregled snimaka okolnih kamera.

– Ne postoji ni trunka sumnje da je neko imao motiv da likvidira ovog mladića, posebno na ovako surov način. Sve ukazuje na to da je profesionalni ubica napravio kobnu grešku i da se mladić zatekao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. To je tek katastrofalna tragedija, ako je mladić ubijen greškom – kažu upućeni u istragu ubistava.

Postoji mogućnost da je sačekuša bila namenjena Nemanjinom komšiji sa debelim kriminalnim dosijeom, koji iza sebe ima 10 godina zatvora u Valjevu i Zaječaru zbog razbojništva i teške krađe.

Sahrana

Nemanja Stojanović biće sahranjen danas u 12.30, na groblju u Jagodini. Omladinske nevladine organizacije tražile su da u gradu bude proglašen dan žalosti. Advokati u Pomoravlju nisu radili u četvrtak, a Advokatska komora je odlučila da na dan sahrane mladog kolege organizuje protest obustavom rada. U Advokatskoj komori navode da su teška povređivanja i ubistva advokata nedopustiva i osuđuju što veliki deo ovih zločina nije razjašnjen.

– Ubica je pucao u siluetu! Hici su bili precizni, odnosno grupisani u telo i glavu. Poslednjim metkom ubica je overio mladića – ocena je stručnjaka uključenih u istragu.

Bivši robijaš meta napada

Kako nezvanično saznajemo, potencijalna žrtva napada bio je M. T., koji je robijao 10 godina zbog razbojništva i teške krađe. On je 2006. kao maloletnik izdržavao kaznu u kazneno-popravnom zavodu za maloletnike u Valjevu. Pokušao je bekstvo kada su ga članovi obezbeđenja vodili na lekarski pregled u zdravstveni centar u Valjevu. – Prilikom izlaska iz vozila, vezanim rukama je nasrnuo na stražare i počeo da beži. Posle kraće jurnjave po krugu zdravstvenog centra, stražari su pucali u njega i ranjavanjem ga sprečili da pobegne. Imao je teške povrede, ali nije bio u životnoj opasnosti – kaže naš izvor blizak policiji.

Ubica je čekao žrtvu u mrklom mraku, oko 2.30 ujutru, jer nije radila rasveta posle oluje.

– Nemanja se vraćao iz grada kući nekako u isto vreme kao i njegov komšija, koji je moguća meta ovog tragičnog napada. Pretpostavka je da je ubici javljeno da žrtva dolazi i da postavi zasedu. Međutim, komšija se zadržao u putu i prvi se na ulazu u zgradu pojavio nesrećni mladić. Blizina policije je okolnost koja je ubicu činila nervoznim, jer je gledao da što pre ode sa lica mesta. On je tako, po svemu sudeći, pucao u siluetu, bez suočavanja sa žrtvom. Značajna je fizička razlika između potencijalne mete i mladića i sve ukazuje na to da se plaćeni ubica uspaničio i da je pucao čim je ugledao siluetu – jedan je od mogućih scenarija ubistva mladića.

Prijatelji kažu da porodica Stojanović nikada neće moći da se oporavi od velikog gubitka.

– Sestra, majka i otac su van sebe. Zatražili su pomoć lekara jer su pretpeli veliki stres i visok intenzitet duševnog bola. Otac je, navodno, bio sumnjičav da je neko hteo njemu da se osveti, nezadovoljan slučajem koji je on branio pred sudom. Međutim, on nije branio teške slučajeve, već se bavio spornim ugovorima u parnici i nikada mu niko nije pretio. On je sada ruina od čoveka, ceo svet mu se srušio! – kažu prijatelji porodice.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар