Почетна » Prpa od školskih klupa!

Prpa od školskih klupa!

од admin
0 коментар

Ipak, najveću tremu imao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je juče u školu ispratio prvačića Sergeja.

Ovaj 1. septembar, kaže, nikada u životu neće zaboraviti, emocije su bile snažne, a on je prve impresije podelio s nama.

– Tek kada vidite svoje dete da kreće u školu, shvatite koliko ste ostarili, ali i koliko ste ponosni i srećni. Trese me trema više nego kada sam ja kretao u školu. O njegovoj majci da i ne govorim. Ovaj dan Sergej može da zaboravi, ali mi ni slučajno – bio je iskren ministar.

Iako mu deca nisu prvačići, veče uoči polaska u školu ministar poljoprivrede Branislav Nedimović održao je sastanak „kućnog saveta“.

– Moja deca kreću u drugi i četvrti razred. Kažu da im je dosadno na raspustu, pa jedva čekaju. Sinoć smo imali „kućni savet“ zbog škole, revnosni su – pohvalio nam se Nedimović.

Ministar privrede Goran Knežević ima samo još jednog školarnca u kući, troje dece je već iškolovao.

– Meni je još samo jedno dete od četvoro školarac. Ćerka kreće u četvrti gimnazije i nije baš oduševljena početkom školske godine, ali je svesna da je čekaju životne odluke o tome šta posle i opterećena je tim. Naravno da i svi ukućani dele te probleme i žive sa njima – priznao nam je Knežević.

Zorana Mihajlović, ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture, uzbuđena je zbog nove školske godine, a za to se temeljno spremala…

– Moj sin se uvek radovao polasku u školu, tako je i sada. Naravno da ja ovih dana jurim i idem da kupujem sveske, olovke i gumice, pošto to nestaje uvek – rekla nam je ministarka.

Drobnjak: Ne morate da čitate!

Vučić: Od takvih sam bežao

Zoran Drobnjak, direktor „Puteva Srbije”, koji je s predsednikom Aleksandrom Vučićem juče posetio školu u Majdanpeku, rekao je da deca ne bi trebalo mnogo da čitaju, već više da imaju praksu. Na to mu je predsednik Srbije poručio da polazi verovatno od sebe i da bi deca trebalo da imaju i teoriju i praksu. Pošto je Drobnjak posle toga seo pored njega, Vučić je ustao i u šali kazao da je „uvek bežao od takvih”. Predsednik je nešto kasnije poslao poruku đacima i putem zvaničnog naloga na Tviteru.

– Molim vas i od vas tražim da učite i da budete odgovorni, da slušate svoje nastavnike, a mi ćemo sve učiniti da vam obezbedimo najbolje uslove – napisao je.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар