Почетна » Roditelji je izbacili iz kuće da se porodi na ulici! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Roditelji je izbacili iz kuće da se porodi na ulici! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

од admin
0 коментар

Porodica se odrekla sedamnaestogodišnje ćerke iz Indije, nakon što im je saopštila da je ostala u drugom stanju. Majka je ćerku odmah izbacila iz kuće, pa je nesrećna devojčica morala da se porodi na ulici.

U trenutku kada joj je pukao vodenjak, devojčica se nalazila svega nekoliko stotina metara od prihvatilišta. Samo je legla na zemlju i porođaj je počeo. Međutim, prolaznici, umesto da joj pomognu, počeli su da snimaju sve što se događa. Na društvenim mrežama je osvanuo snimak devojčice koja čuči, dok je u njenu haljinu umotana beba koja i dalje imam pupčanu vrpcu.

Kako navode svetski mediji, pojedini građani su čak i pozvali Hitnu pomoć, međutim lekari nisu želeli da izađu na teren iako se devojčica porađala nedaleko od njih.

„Čučala je tako, oblivena krvlju, nije čak imala snage ni da uzme novorođenče u ruke. Svi su prolazili pored nje. Niko nije želeo da pomogne“, tvrdi muškarac koji se našao na licu mesta.

Kako Hitna pomoć nije htela da dođe na poziv, nekoliko zabrinutih građana je majku i bebu smestilo u rikšu koja ih je prevezla do bolnice, gde su i devojčica i novorođenče dobile adekvatnu negu.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар