Почетна » Šaranović hoće da se preda?!

Šaranović hoće da se preda?!

од admin
0 коментар

Prema rečima našeg izvora upućenog u slučaj, Šaranović, koji je u poslednji čas izmakao policiji kada je u utorak uveče upala u njegov stan na Kanarevom brdu, razmatra da se dobrovoljno preda.

– Policija je ranije identifikovala i locirala osumnjičenog za ubistvo advokata. Kada je sve bilo spremno za hapšenje i kada su specijalci došli u njegov stan, nisu ga zatekli tamo. Zbog toga se sumnja da je imao dojavu da mu se sprema hapšenje, pa je pobegao. Policija je u stanu zatekla njegovu suprugu Natašu i pronašla pola kilograma marihuane. Žena je uhapšena, kao i Šaranovićev komšija N. M. (39) – objašnjava naš sagovornik.

Kako kaže naš izvor, postoje izvesne indicije da Šaranovića grize savest zbog toga što je u kriminalnu priču uvukao i svoju suprugu.

– Nataši je određen pritvor od 30 dana zbog trgovine narkoticima. Ona na saslušanju u tužilaštvu nije želela da otkrije gde joj je muž i negirala je krivicu. Navodno, Šaranoviću je njeno hapšenje teško palo, naročito zbog toga što imaju decu, o kojoj neko mora da brine. Zbog toga pokušava da stupi u pregovore sa nadležnima kako bi svoju suprugu spasao neprilika u koje je upala upravo zbog njega – kaže naš sagovornik i dodaje da policija sumnja da se Šaranović sklonio u neki od štek-stanova, odakle je navodno nameravao da pređe u Crnu Goru.

– Međutim, izgleda da je hapšenje njegove žene uticalo na to da sada razmišlja o promeni plana, ali nije mu svejedno da se tek tako preda, jer je krivično delo za koje je osumnjičen i te kako ozbiljno. S druge strane, on važi za porodičnog čoveka koji je uvek brinuo o porodici i krivo mu je što je Nataša sada izložena raznim pritiscima – priča izvor.

Podsetimo, Vladimir Zrelec bio je advokat pokojne crnogroske braće Branislava i Slobodana Šaranovića i godinama im je vodio biznis sa kockarnicama. I osumnjičeni Vladimir je navodno bio blizak sa njima, jer su dalji rođaci i radio je u njihovim kazinima. Motiv ubistva advokata još je nejasan.

Zrelec branio i Delibašića

Vladimir Zrelec bio je i advokat Miloša Delibašića, kome se pred Specijalnim sudom sudi zbog učestvovanja u ubistvu Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, i Miloša Vidakovića. Prema optužnici, Slobodan Šaranović, koji je ubijen u martu ove godine u Budvi, organizovao je kriminalnu grupu koja stoji iza ovih ubistava, a Delibašić je bio jedan od istaknutijih članova. Međutim, na samom suđenju isplivali su detalji u vezi sa tim da su Delibašić i Šaranović u poslednje vreme pokvarili odnose. Sumnja se i da su do Šaranovića došle priče da se Zrelec previše združio sa Delibašićem i da mu radi iza leđa.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар