Почетна » Шешељ: Гејеве нико не сме да бије!

Шешељ: Гејеве нико не сме да бије!

од admin
0 коментар

Иако су српски радикали против одржавања Параде поноса, то не значи и да су против самих хомосексуалаца, напротив – лидер СРС-а Војислав Шешељ је подвукао да најоштрије осуђује насиље над њима и да до њега не сме да дође ни на паради ни иначе. У интервјуу за београдски Ало! Шешељ је додао и да би наше друштво било идеално када не би постојао ниједан хомосексуалац у њему, али шта је – ту је.

Ипак, било је приче да ће радикали организовати контрапараду…

– Сви српски радикали су против пропагирања таквог система вредности, односно прецизније речено антивредности. Та шетња је потпуно непотребна и апсурдна. Уместо да излазе на улицу, мислимо да би било боље да се хомосексуалци окупе у затовреном простору и тама парадирају и рае шта год пожеле. Дакле, међу четири зида, а не јавно. А ми нећемо организовати ништа, то је била шала – рекао је лидер радикала за Ало!

Инциденти који су пратили неке раније параде поноса више не би требало да се дешавају и али припадници ЛГБТ популације би требало да се осећају безбедно и независно од паради.

– Насиље над њима најоштрије осуђујем! Хомосексуалце нико не треба и не сме да малтретира, напада, туче, па чак ни дискриминише, ни током параде ни иначе, без обзира на то што се може рећи да они то својим експонирањем донекле изазивају – закључио је Шешељ.

Ало/Вести онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар