Почетна » СРБИН НЕСТАО У МИНХЕНУ: Већ четири месеца породица не зна ништа о Славољубу Павловићу! (ФОТО)

СРБИН НЕСТАО У МИНХЕНУ: Већ четири месеца породица не зна ништа о Славољубу Павловићу! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Славољуб Павловић (36) из села Козјак у близини Лознице, нестао је у Минхену у Немачкој. Већ четири месеца породица о њему не зна ништа.

nestao-620x350

– Свакодневно нас је звао и јављао се преко „вајбера“. Задњи пут смо се чули на Видовдан, 28. јуна – прича Славољубова сестра Слађана.

Његов нестанак је пријављен полицији, али за све ово време полиција није успела ништа да учини. Славољуб је последњих годину ипо дана провео у Немачкој, где је радио у једној месари са уредном радном дозволом.

– Свакодневно нас је звао и јављао се преко “Вајбера”. Задњи пут смо се чули на Видовдан 28. јуна – прича Славољубова сестра Слађана. – Тај дан је отишао у ноћну смену и радио до сутрадан у 11. Тада је кренуо кући и губи му се траг.

У стан код рођака где је живео, Славољуб се није вратио. Да је нестао, рођаци су сазнали када су сутрадан увече добили позив од његовог пословође који је питао зашто Славољуб није дошао у ноћну смену. Рођаци су затим контактирали породицу у Србији и случај пријавили полицији.

Полицијски службеници су затим проверили све болнице и затворе у Минхену, али га нигде нису пронашли.

Случај је пријављен полицији у Србији и Славољуб је стављен на Интерполову жуту потерницу. Ипак, он никада није начинио ниједно кривично дело и због тога нема никаквих трагова о његовом кретању.

– Брат из свог стана ништа није однео, остала му је сва гардероба и телефон са српским бројем са којег нам се јављао – прича Слађана. – Немачки број му је сада искључен.

Породица је од немачке полиције затражила да лоцира телефон који је Славољуб понео са собом. Они су то одбили уз образложење да то са собом носи велики трошак и да у овом случају не постоји ништа сумњиво због чега би покретали такав поступак.

– Рекли су нам да је он пунолетан и да може да иде где хоће и да се не јавља никоме – наводи Слађана – Не разумеју да се он са својом породицом чује свакога дана и да никад тако нешто не би урадио.

Полиција је најпре истражила да ли младић има било какве везе са криминалом, али у току истраге нису дошли до таквих сазнања. Породица је чекала четири месеца да се нешто предузме и сада су одлучили да овај случај проследе медијима. Такође, на друштвеној мрежи Фејсбук су се огласили са страницом “Тражи се Славољуб Павловић”. Породица која је већ месецима у паници нада се да ће неко препознати Славољуба и јавити да га је видео. Страхује да му се догодило нешто лоше, да је остао без свести или да има амнезију.

– Важно нам је само да је жив и здрав где год да је – завршава Слађана.

Iзвор: Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар