Почетна » Ubijeni pucao zbog klime!

Ubijeni pucao zbog klime!

од admin
0 коментар

Naime, po njemu je curila klima, koja ga je mnogo nervirala.

Kako saznajemo, vatreni obračun u kojem je jedna osoba ubijena, a druga ranjenja kulminirao je kada je Mišković napravio scenu i izazvao sukob sa obezbeđenjem objekta i vlasnikom restorana Jakšom Šćekićem (33), koga je ranio.

ŠTA SE KRIJE IZA OBRAČUNA NA DORĆOLU Kriminalac maltretirao vlasnika restorana, pa ubijen!

– Mišković je bio sa nekoliko prijatelja u restoranu i konstantno je negodovao zbog klima-uređaja. U jednom trenutku, nakon rasprave s konobarom je tražio da vidi vlasnika ili menadžera, kako bi s njima raspravio problem s klimom. Cela atmosfera je dodatno bila podgrejana alkoholom. Šćekič je pokušao da smiri situaciju i rekao mu je da sledeća tura ide na račun kuće, međutim, nedugo zatim je Mišković opet počeo da pravi scene – objašnjava za „Alo!” jedan od gostiju restorana „Konoba Akustik” na Dorćolu, gde se u noći između subote i nedelje dogodila pucnjava.

Prema njegovim rečima, obezbeđenje lokala je odreagovalo i Miškovića i njegove drugare izvelo napolje.

Posle rasprave koja se nastavila ispred kafane Mišković je pretio okupljenima i otišao je do automobila. Ubrzo se vratio sa dva pištolja.

– Mišković je sa oružjem u ruci najpre počeo da preti i galami, a u tom trenutku reagovala su dva policajca koja su svratila u restoran. Stavili su legitimacije oko vrata i izašavši iz restorana naredili Miškoviću da odbaci oružje. On je, umesto da ih posluša, pošto su mu više puta naređivali da odbaci oružje, pripucao. Pogodio je Šćekića, vlasnika restorana, u rame. Dok je usmeravao cev pištolja ka drugim ljudima koji su izašli ispred restorana, jedan od dva policajca ga je jasno upozorio da će pucati ukoliko ne odbaci oružje. Međutim, čini mi se da je Mišković pucao i na policajce, a jedan od njih je uzvratio vatru, te ga je usmrtio. Znam samo da bi bilo mrtvih te noći da policajci nisu reagovali, jer je, čini mi se, Mišković bio spreman na najgore – rekao je očevidac.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар