Почетна » ВРЕМЕ У СРБИЈИ У НАРЕДНИМ ДАНИМА: Ред сунца, ред кише праћена грмљавином

ВРЕМЕ У СРБИЈИ У НАРЕДНИМ ДАНИМА: Ред сунца, ред кише праћена грмљавином

од admin
0 коментар

И за првих пет дана августа метеоролози најављују нестабилно време, локалне пљускове, грмљавину

МЕТЕОРОЛОЗИ за суботу најављују променљиво облачно и нестабилно време, са локалним пљусковима и грмљавином. Дуваће слаб ветар, а температура ће бити од јутарњих 16 до максималних 30 степени. У недељу ће такође бити променљиво облачно и нестабилно, у већини крајева са појавом пљускова, док ће на северу углавном бити суво време, са дужим сунчаним периодима. Очекује се слаб ветар и умерен северозападни, а температуре од 15 до 30 целзијуса.

И почетак идуће седмице обележиће облачно и нестабилно време, у већини крајева са локалном појавом кише, пљусковима и грмљавином. На северу ће бити углавном суво и са дужим сунчаним периодима. Дуваће умерен и слаб ветар, а темепературе ће, после јутарњих 15, достизати од 27 до 30 степени целзијуса. У уторак, кажу метеоролози, биће променљиво облачно и нестабилно, са локалном појавом кише, пљускова, грмљавине и са тампертатурама од 17 до 31 степен.

И за првих пет дана августа метеоролози најављују нестабилно време, локалне пљускове, грмљавину, али све ређе при крају периода. Температуре ће бити у границама просека за крај јула и почетак августа – од 26 до мало изнад 30 степени.

ИЗВОР:ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар