Почетна » Žestoki momak iz Novih Banovaca se udavio!

Žestoki momak iz Novih Banovaca se udavio!

од admin
0 коментар

Međutim, ne postoji svedok koji je video kada je Todić upao u Dunav. Nakon petodnevne potrage i pronalaska Todićevo telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu, gde je utvrđeno da je smrt četrdesetjednogodišnjaka nastupila klasičnim utapanjem i da nema pokazatelja da je reč o nasilnoj smrti. Inspektori još utvrđuju kako je došlo do nesreće, a misteriju je dodatno podgrejalo to što je reč o čoveku koji je odranije poznat policiji.

Todić je bio uhapšen krajem februara 2010. zbog sumnje da je jedan od učesnika otmice izvesnog B. Ž. (49) iz Inđije. Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici je tim povodom 1. marta 2010. saopštila da su B. Ž. u decembru 2009. u Inđiji napale tri nepoznate osobe, teško ga povredile, opljačkale, ubacile u prtljažnik svog vozila i posle duže vožnje ostavile u Batajnici. Todić je priveden zbog osnovane sumnje da je bio umešan u otmicu, a kasnije je bio osuđen i odslužio je kaznu.

Četiri godine nakon toga je bio povezan sa pucnjavom, a već 21. decembra sledeće godine na terasu njegove kuće je bačena bomba. Tada niko nije nastradao, ali je pričinjena materijalna šteta. Nije poznato ko je učestvovao u napadu, a prema rečima izvora bliskih istrazi, sumnjalo se da je reč o klasičnom upozorenju ili zastrašivanju.

Podsetimo, Todić je nestao u utorak, 22. avgusta, dok je bacao ribarsku mrežu, a telo je isplivalo tek u nedelju. On je nestao nakon što se razdvojio od brata i otišao na drugu stranu reke da baci mrežu. Kako saznajemo, Todićev brat se brzo vratio na obalu, ali njega nije bilo, niti se javljao na telefon. Potraga za njim je trajala pet dana, a kako je „Alo!” nezvanično saznao, odmah je uočeno da mu nedostaju trenerka i ribarske čizme, koje je imao na sebi kada je krenuo da baci mrežu.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар