Почетна » Retrospektakl: Istorija klabinga u jednoj noći

Retrospektakl: Istorija klabinga u jednoj noći

од admin
0 коментар
Marko Nastić sprema pravo putovanje kroz vreme
Marko Nastić sprema pravo putovanje kroz vreme foto: Promo

Marko Nastić obeležava 20 godina karijere (retro)spektakularnim projektom
u hangaru Luke Beograd 19. maja 2018.

Velika nam je čast i zadovoljstvo da najavimo projekat pod nazivom Retrospektaklverovatno najzanimljiviji konceptualni događaj u 2018. godini kada je o elektronskoj muzici reč.

Definitivno najpoznatiji srpski di-džej Marko Nastić obeležava ne tako malu stvar – 20 godina svoje karijere, i tim povodom organizuje događaj koji će sasvim sigurno obradovati sve ljubitelje kvalitetnog klabinga.

Naime, 19. maja 2018, u prostoru hangara Luke Beograd Marko je odlučio da napravi vremensku mašinu koja će svojih 3.000 putnika povesti na do sada neviđeno putovanje kroz poslednjih 20 godina elektronske muzike. Tom mašinom će, naravno, pilotirati Marko, ali će mu se na poziciji kopilota naći i 20 njegovih drugara di-džejeva. Upravo sa njima će Marko, tokom cele noći, vrteti b2b i podsetiti nas na kvalitetnu muziku koja je obeležila domaću elektronsku scenu poslednje dve decenije.

Retrospektakl počinje povratkom u 1997. godinu, a završava se u 2017, pri čemu će se na svakih 20 minuta smenjivati po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koja su obeležila tu godinu – dakle, numere koje svi dobro pamtimo.

NE PROPUSTITE

OPADA VAM KOSA, MUČI VAS PERUT? Povratite kvalitet na prirodan i lak način!

Stari, iskusni klaberi će bez dileme doživeti svojevrstan flashback koji evocira lepe uspomene, dok će za mlađe generacije ovakav događaj biti prilika da u jednoj noći prođu kroz sve muzičke momente domaćeg klabinga i bukvalno učestvuju u evoluciji elektronike do oblika u kom je danas poznajemo.

Retrospektakl definitivno nije rejv na kakav ste navikli, već jedinstveno muzičko putovanje koje obeležava ne samo Markov jubilej već svih nas koji volimo elektronsku muziku.

Bonus video SVET BRUJI O SPEKTAKULARNOJ SVADBI BOSANKE I BOSANCA U SIDNEJU: Misica u čipkanoj venčanici ostavila bez dah, ali o OVOJ slici ipak svi pričaju

Espreso.RS | Izvor Vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар

four × two =