Почетна » ОДАКЛЕ ПАРЕ Погледајте из каквог луксуза председник СНС-а Гроцка честита празнике!

ОДАКЛЕ ПАРЕ Погледајте из каквог луксуза председник СНС-а Гроцка честита празнике!

од admin
0 коментар

У априлу 2015. године, Драгољуб Симоновић реизабран је за председника ОО СНС-а у Гроцкој.

Био је члан Српске радикалне странке. На изборима 2004. биран је за народног посланика са њихове листе. Остало је забележено да је на дан избора, љут због непоштовања изборних правила, са још три члана СРС полупао пет изборних кутија, па је због тога провео 27 дана у затвору у Падинској скели. На чело општине Гроцка долази јуна 2005. године, али је смењен већ у новембру јер је формирана нова већина. На следећим парламентарним изборима, 2007. године, поново је добио посланичку функцију.

Рођен је 1959. године. На изборној листи за народне посланике 2008. у рубрици стајало је да је по занимању машински конструктор, а четири године касније наведено је да је дипломирани економиста. Симоновић је, наводно, у међувремену завршио трећи степен на Факултету за пословне студије у Бањалуци, а четврти 2008. на Факултету за предузетнички бизнис Универзитета “Унион – Никола Тесла”.

У Српску напредну странку прешао је 2008. године. Након избора 2012. године поново постаје председник општине Гроцка. На тој позицији остаје до децембра када је именован за генералног директора Железница Србије. На месту генералног директора Железница Србије остаје до јула 2014. Када га на седници Владе Србије смењују због бахатости. Врхунац Симоновићеве бахатости је градња подвожњака испред његове куће у Врчину. Наиме, у ребаланс плана пословања „Железница“ убачен је пројекат изградње подвожњака испод пружног прелаза у Врчину, само 200 метара од Симоновићеве породичне куће. „Железнице Србије“ ће за изградњу подвожњака који води до улице у којој живе углавном његови рођаци платити скоро пола милиона евра.

На друштвеној мрежи фејсбук, новогодишње и божићне празнике Драгољуб Симоновић је честитао свим својим пријатељима и познаниницима. Симоновић је то учинио из свог топлог дома, сликајући се на „топлој“ софи“ своје дневне собе:

 

 

Svim mojim prijateljima i poznanicima cestitam novogodisnje i bozicne praznike

Posted by Драгољуб Симоновић on петак 1. јануар 2016.

Судећи према постављеној фотографији,  са Симоновићеве леве стране  на зиду, окачена је фотографија никог другог до њега самог. Наиме, на зиду се налази фотографија Симоновића док је био директор „Железница Србије“ усликана на Мокрој гори.

Овакве фотографије су се налазиле су и по канцеларијама јавних предузећа у Гроцкој.

На Симоновићевом столу, ако пажљиво погледате, налази се и ручни сат.

Поред окићене новогодишње јелке, налази се сточић са скупоценим пићима:

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар