Почетна » БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ФУЦА: Пред изборе стално стижу обећања, а ево ко игра фудбал данас у Умчарима(ФОТО)

БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ФУЦА: Пред изборе стално стижу обећања, а ево ко игра фудбал данас у Умчарима(ФОТО)

од admin
0 коментар

Фудбалски клуб „Младост“ из Умчара је већ четири године угашен. Пред готово сваке изборе стижу нека обећања да ће се бар фудбалски терен у овом месту одржавати.

Покрећу се разне акције „чишћења“ и одржавања терена, али оне су кратког даха а акције су организоване само пред изборе.

Пред овогодишње изборе, тачније 18. фебруара 2017. године у просторијама Клуба пензионера у оквиру Месне заједнице Умчари,вечерас је одржана је оснивачка Скупштина новог Фудбалског удружења ФК Умчари.

Испред Градске општине Гроцка, седници су присуствовали одборник у Скупштини општине Гроцка и председник Месне заједнице Умчари Зоран Зарић, председник Фудбалског савеза општине Гроцка и члан већа Зоран Којић, као и директор ЈП Водовод и канализација Гроцка Ђорђе Јевтић.

Прва тачка дневног реда је била избор председника Скуштине за кога је изабран Драган Зарић. У оквиру друге тачке, изгласано је доношење одлуке о оснивању Фудбалског удружења ФК Умчари потписивањем Оснивачког акта. Трећа тачка се тицала предлога и усвајања Статута који је потом једногласно изабран од стране Скупштине фудбалског удружења.

И тако обећања до обећања сваке године, а од реализације готово ништа. Међутим, фудбалски терен у Умчарима ипак пружа одређено задовољство некима. Јесте да не играју баш фудбал, али се деси да понекад навијају као прави навијачи.

Погледајте о коме се ради:


За Жиг Инфо:

Жељко Китановић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

5 × 2 =