Почетна » Централна рупа (ЦК) за повереника СНС Гроцка

Централна рупа (ЦК) за повереника СНС Гроцка

од admin
0 коментар
viber image 2021 12 07 19 23 48 836

 Ипак, како је буџет у Гроцкој све већи, радова је све мање. Такву чињеницу не смете да укажете локалцима јер ће вас одмах прозивати жутим плаћеником, ђиласовцем или, још горе, сарадником Жиг инфа. Уз обавезан додатак да је све то напад на председника Вучића. 

Какво је заиста стање у Гроцкој, осликава рупа која се налази на реконструисаној улици грочанске чаршије. Ту негде где свакодневно другови чланови напредњаци улазе у своју канцеларију (страначку зграду), већ ко зна колико дуго стоји ова рупа.

viber image 2021 12 07 19 23 48 836

viber image 2021 12 07 19 23 31 522

Кажу да је нови повереник СНС Гроцка пропутовао Србију, па и дијаспору.  Вероватно је наилазио на свакакве категорисане и некатегорисане путеве. Врло вероватно да овакву „рупу“ на реконструисаној улици где свакодневно пролазе управо чланови напредњаци, није видео. Она је одраз понашања  власти у последњој деценији према грађанима Гроцке. 

Драгана Маторчевић

*Ова рубрика служи за критички став према појавама у друштву. Фотографије објављене у текстовима се користе у критичке или уметничке сврхе настале као део наше стварности. Текстови у овој рубрици нису ставови Жиг инфа, већ изричито критика појединца.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар