Почетна » Да ли сте знали за браћу Бајић из Гроцке? А ево како и певају (ВИДЕО)

Да ли сте знали за браћу Бајић из Гроцке? А ево како и певају (ВИДЕО)

Полтрони, пар екселанс

од Жиг Инфо
0 коментар

Човек зна да пева али не зна да лоше пева. То нико не сме да му каже. Панта као Панта. Зоран Радмиловић једном рече : „Када умреш свима око тебе је тешко само теби није јер не знаш да си умро. Исто тако је и кад си глуп „
Мени су ови полтрони сјајни.
Интересантно је да за стицање апсолутне доминације над „простим“ јединкама , потребна ти је титула и поремећеност. Људи у својој ћуди имају потребу да траже лидера, вођу чопора али не неког кога не разумеју, или не могу да се поистовете са њим, већ њима разумљивим, сличним. Препознају се, али прихватају, у страху од казне, да не могу бити вође, па траже место што ближе . Позицију у чопору обезбеђују видном подршком лудилу вође. Вођа своје квазимоде рангира, не по знању него по способности али не способности у раду, осмишљавању, грађењу, него по способности додворавања. Несебичног и понижавајућег додворавања.

Додворавање , полтронисање или дивљење мора бити константно. У свим приликама, сваком тренутку и у свако време јер само тако се може привући пажња вође. На жалост, стечене позиције су под сталним притиском јер трабаната и удварача вођи има доста. Лако се губи позиција ако неко посустане. Ако пропусти прилику на неком слављу, приредби па чак и на разговору тет-а-тет.

Вођина позадина је велика и сви могу да стану али лако могу и да испадну и зато полтрони , држите се! Лудило је склоно паду … Док је Панте и његове позадине биће и вас.

Послушајте ову браћу:

 

Сасвим обичан члан

Насловна: Петар Пан

Можда ти се свиди

Оставите коментар