Почетна » Док чекамо обећања већ десету годину, овако изгледа „вртић“ и амбуланта у Дражњу

Док чекамо обећања већ десету годину, овако изгледа „вртић“ и амбуланта у Дражњу

Фотографије и писма читалаца

од Жиг Инфо
0 коментар

За овај чланак, ваљало би још једном поновити речи шефа одборничке групе напредњака у Гроцкој, Славка Андрејића:

  • Ми ћемо се борити против свих неистина и лажи, које се износе на наш рачун и урадићемо за нашу општину највише до сада, што је ико урадио. На сваку лаж, одговорићемо тако што ћемо још више радити. И само на тај начин ћемо доказати где смо ми, као носиоци власти, а где су наши претходници и опозиција. Ми смо одговорна, државотворна странка и никада нећемо лагати наше грађане, а све што ћу вам сада детаљно образложити, ми ћемо и у радити…. Вртић у Умчарима. Почетак радова 30. јун (2023.год.), вредност радова 65 милиона динара, изјавио је између осталога, Славко Андрејић на Скупштини ГО Гроцка одржане 16. јуна 2023.

На вртићу у Умчарима још нису започети радови, иако је 30. јун иза нас, а само пар километара даље, у насељу Дражањ, вртић и амбуланта данас изгледају овако:

Деца из Дражња сада иду у вртић у Мали Пожаревац, а када су напредњаци дошли на власт све је функционисало, тачније било је и вртића, тачније предшколског и амбуланте.

 

 

 

*налазите се на рубрици Агресивни фотограф:

Ова рубрика служи за критички став према појавама у друштву. Фотографије објављене у текстовима се користе у критичке или уметничке сврхе настале као део наше стварости. Текстови у овој рубрици нису ставови Жиг инфа, већ изричито критика појединца.

Можда ти се свиди

Оставите коментар