Почетна » ДОШЛА У МУП ИЛИ У “ПАРОВЕ”? Хркаловићка хапси у патикама и хеланкама

ДОШЛА У МУП ИЛИ У “ПАРОВЕ”? Хркаловићка хапси у патикама и хеланкама

од admin
0 коментар

Судећи по секретарки УКП-а Дијани Хркаловић, у централи Министарству унутрашњих послова не постоји кодекс облачења за државне службенике или је Хркаловићка толико бахата да кодекс облачења за њу не важи.

Секретарка Управе криминалистичке полиције Дијана Хркаловић поново је красила позадину министра Небојше Стефановића на конференцији за медије поводом нове акције хапшења “Скенер” у оквиру које је ухапшено 46 људи, међу њима и 16 саобраћајних полицајца и један судија за прекршаје због мита и прања новца.

Док су сви мушкарци из врха МУП-а на конференцију за штампу у Палати Србија дошли у оделима, секретарка Дијана одлучила се за лежернију варијану, па се пред новинарима и грађанима Србије испред Министарства унутрашњих послова појавила у патикама и хеланкама!

Да ли у Министарству унутрашњих послова постоји кодекс облачења за државне службенике или правила облачења за секретарку Дијану не важе?

Узимајући у обзир чињеницу да је пре доласка у МУП стицала радно и животну искуство у шталама и свињским оборима очеве сточарске задруге у Пожаревцу, не чуди да Хркаловићка није успела за све ове године да се култивише у српској престоници.

Мада, можда се Хркаловићка и превише култивисала, односно прилагодила београдском кичу, па је у потпуности заборавила где ради.

Неке будуће генерације када буду гледале снимке са конференција за штампу МУП-а на којима секретарка Дијана позира иза министра, питаће се како је тада ико могао да схвати државу озбиљно.

Озбиљност предизборне акције хапшења “Скенер” у потпуности је изгубила озбиљност и значај када се секретарка УКП-а, која је организавала хапшења, појавила на званичној конференцији у хеланкама и патикама.

Начин облачења секретарке УКП-а показује колико се посао у Палати Србије схвата озбиљно и какав став Дијана има према важној државној позицији на коју је, супротно закону, постављена преко СНС-а.

 

(телепромтер)

Можда ти се свиди

Оставите коментар