Почетна » ДОСЛЕДНОСТ У ГРОЦКОЈ Прво окривио Пекарског а затим Јанковића

ДОСЛЕДНОСТ У ГРОЦКОЈ Прво окривио Пекарског а затим Јанковића

од admin
0 коментар

У току прошле недеље, на обали Дунава у Винчи у сојеницама организован је радни скуп Нове Србије, који је предводио бивши председник СГО Гроцка, садашњи председник Гро ове странке, Горан Пекарски.

Састанку су присуствовали бивши чланови појединих странака са територије општине Гроцка као и преставници неких локалних удружења али сви у својству чланова Нове Србије..

Међу тим новим члановима нашао се и Мића Јевремовић дугогодишњи члан и активиста СПС-а. О својим разлозима о преласку у Нову Србију, Мића Јевремовић је изјавио следеће:

-Ја сам већ дуже година незадовољан радом грочанског одбора  СПС-а, односно председника Милана Јанковића. Сматрам да је Јанковић одбацио Калуђерицу и њене кадрове из СПС-а, те сам после дужег времена одлучио да се учланим у Нову Србију.

Међутим, Мића Јевремовић је  2013-те године тврдио да је заправо Горан Пекарски тај који полушава да уништи СПС. Мића Јевремовић је то тврдио након интервјуа Горана Пекарског у коме се наводи да је било бојкота локалних избора 2012-те године од стране појединих чланова СПС-а из Калуђерице и Лештана.

-Испољавање лоше енергије у последњих петнаест дана кампање и одржавање само једног штанда на дан пре предизборне ћутње је више него лоше одјекнуло. Јавности се показала неслога и нормално да је резултат слабији за то мало гласова колико та екипа и вреди. Није господин Радовић једини исфрустрирани неактивиста. На њему је само највећа одговорност за тај организовани предизборни активистички криминал. Ту су и још неки који су мени попут господина Радовића рекли да то њихово ленствовање није само уперено против Снаге Грађана него и против Жирета. То су, извињавам се не сећам се пуних имена јер и нису заслужили да их се сетим неки Пиле и неки Жиле или Жика који су ми лично рекли у ходнику испред бирачких места 21 и 22 да је све то против Жирета а не против Снаге Грађана. Нисам могао да им објасним да то није паметно јер ако раде против Жирета да аутоматски раде и против СПС-а а и против Снаге Грађана. Аутоматски раде и против себе али без успеха. Како слепцу показати боје пита нас једна стара изрека? Очигледно никакао. Обавестио сам Жирета о проблему али Жире као Жире, као да им је мајка. Као да их је родио. Каже проћи ће их. Он ме још пита како после да их не оставимо незадовољне. Они му копају рупу а он их толерише. Кад стигоше неке мрвице из града оне се расподелише помало на вишијевце и васовце, петоколонаше, а нешто остаде и радницима, оданима и ударницима, изјавио је између осталога, Горан Пекарски у том интервју од 1. Фебруара 2013. Године.

На тај интервју Мића Јевремовић је дао саопштење на својој „фејсбук“ страници:

Ипак, ове 2015 године, како наводе из Нове Србије, изражена је жеља да ова странка, да пример коректне и крајње толерантне, такозване “беле” кампање.

Можда ти се свиди

Оставите коментар

five + 5 =