Почетна » „Гроцка гори, а Пекарски спава или разговара“

„Гроцка гори, а Пекарски спава или разговара“

од admin
0 коментар

 

 

Како је објавио дневни лист „Блиц“, прозивке, увреде, свађе, па камење и слике, звиждање, а некад беше и чупање микрофона и гађања ципелама. Свега тога до сада је било у Скупштини Србије, а тих дана могла се видети и једна новина – спавање у скупштинским клупама.

Како још наводи Блиц, тај „тренд“ лансирао је посланик Српске напредне странке Горан Пекарски, чија се фотографија, са наслоњеном главом на сто у скупштинској сали, појавила тих дана на друштвеним мрежама.

Он пак каже да није спавао.

Како је навео Горан Пекарски, није га савладао сан, већ је заузео положај тела који је одао погрешан утисак.

– Не, нисам заспао. Видео сам ту фотку. Стигло ми је несто на телефону па сам, пошто је телефон утишан, а нисам имао слушалице, спустио главу скроз како би преслушао. Испало је као да сам прилегао. Мало непажње и мало несмотрености и испало је овако како је испало – рекао је Пекарски а пренео Блиц.

Пекарски је, подсећа Блиц, пре три године напустио Нову Србију Велимира Илића и приступио СНС и посланичком клубу напредњака у парламенту.

Након изласка НС из владајуће коалиције, прешао у опозициони посланички клуб Нова Србија – Покрет за спас Србије, чија је председница Санда Рашковић Ивић. Затим је у парламент ушао на изборној листи “Александар Вучић – Србија побеђује”.

Пекарски је тада рекао да је због неслагања са политиком НС поднео оставку на све функције у тој странци и напустио је, али и да је упутио молбу посланичком клубу СНС да им се прикључи јер жели да настави да се бави политиком озбиљно кроз чланство у СНС.

 

ЕЖО/БЛИЦ

Можда ти се свиди

Оставите коментар