Почетна ЗабавникАгресивни фотограф Гроцка: Студент економије или факултета за пословне и финансијске студије или ниједно?

Гроцка: Студент економије или факултета за пословне и финансијске студије или ниједно?

од admin
0 коментар

Након текста „Власник школе, у којој је наставу похађала Јасмина Мандић, заменица председника општине Гроцка, у притвору“ читаоци Жиг Инфа су пронашли још пар нелогичности.

На изборима 2012. године, Јасмина Мандић је навела да је женски фризер.

Ванредни парламентарни избори 2014. у Србији одржани су 16. марта, а истог дана су одржани и ванредни избори за локалну власт у Београду. Били су то десети парламентарни избори од увођења вишестраначја у Србији, а седми ванредни. Јасмина Мандић пријављује да је студент факултета за пословне и финансијске студије.

Дневни лист Политика крајем јуна 2014.године објављује интервју са Јамином Мандић у коме се наводи да је она студент економије.

 -Јасмина Мандић има 34 године. Политички је ангажована још од 2002. године, а од 2007. члан је Општинског већа у Гроцкој, што јој је и прва политичка функција. У редовима Српске напредне странке је од оснивања ове партије. Живи с оцем и студира економију, наводи Политика 30.јуна 2014. године.

На друштвеној мрежи фејсбук, уколико потражите профил Јасмине Мандић, у информацијама пронаћи ћете следеће: 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар