Почетна » Још једна „скромна“ Вучићева одевна комбинација

Још једна „скромна“ Вучићева одевна комбинација

Да ли је ово прескупо за Вас?

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић обишао је јутрос у 7.30 радове на изградњи железничке станице „Прокоп“ у друштву министра финансија Синише Малог. Иако има радан викенд, није обукао одело, а ни кошуљу.

Он се на Прокупу појавио у дуксу, који на попусту, у овом тренутку, кошта 9.294 динара. Судећи по подацима са званичног сајта, његова редовна цена износи близу 11.000 динара.

За стандарде председника државе ово и није неки издатак, будући да је у низ наврата виђен у разним скупоценим одевним комбинацијама. Иако воли о себи да прича као о скромном човеку, који нема ништа осим гарсоњере, он се недавно на конференцији за новинаре појавио у ципелама које коштају више од 1.800 евра.

Једном приликом, када је обилазио Београд на води, дошао је такође у опуштеној одевној комбинацији. На први поглед, у питању су обични дуксер и тренерка, али је заправо било реч о комплету који кошта око 160 долара.

У августу 2020. године, народни посланик Дејан Булатовић рекао је на конференцији за медије да Вучић носи сако од 700.000 и да треба да објасни народу одакле му новац.

Председник је на то имао одговор, тврдећи да му сакое дају из фундуса.

„Ја сам им јако захвалан што су покренули су важну тему, захвалан сам њиховим медијима. Лагали су да ми џемпер кошта 400 евра, а кошта 55. Мени сакое дају из фундуса, или ми сашију, пошто сам габаритан. Не коштају колико кажу, него много мање“, рекао је Вучић.

Његове омиљене „Зегна“ патике коштају тричавих 60.000 динара, док су сакои вишеструко скупљи. На једном јавном наступу недавно је носио јакну идентичну оној марке “Лоро Пиана” која се не може купити испод 2.500 долара.

 

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар