Почетна ЗабавникАгресивни фотограф Калуђерица: Дан жалости а лепе плакате са Вучићем

Калуђерица: Дан жалости а лепе плакате са Вучићем

од admin
0 коментар

Због несреће хеликоптера Војске Србије у којој је погинуло седам особа, међу којима и једна беба, данас је у Србији Дан жалости.

Премијер Александар Вучић обавестио је у суботу чланове Владе и грађане Србије да је због несреће за данас предложио проглашење Дана жалости.

Контакт радио везом са хеликоптером Војске Србије изгубљен је у петак увече у 22 сата и 31 минут, додао је премијер, а у 22 сата и 34 минута ваздухоплов је нестао са радарских показивача.

У несрећи су страдали пилот Омер Мехић, капетан Милован Дјукалић, заставник Небојша Трајић, механичар летач заставник Иван Миладиновић, лекар Џевад Љајић, анестетичар Мирослав Веселиновић и беба из породице Адемовић из Новог Пазара.

А у Калуђерици лепе плакате са ликом Вучића

И док се нека питања  постављају у јавности, а на која тек треба да добијемо одговоре, као што су например:

– Зашто је хеликоптер летео када су временски услови били испод метеоролошких минимума. Вертикална видљивост била је 70 метара, хоризонтална такође испод минимума за слетање. Три авиона преусмерена су на алтернативни аеродром у Темишвару, али не и ова летелица.

– Зашто хеликоптер није преусмерен на време на алтернативни хелидром који је имао услове за слетање (Ниш, Нови Сад, Сремска Митровица, Пожаревац… Винковци, Темишвар или Бјељина).

– Ко је војсци издао наређење да хеликоптер и поред лоших метео услова полети и ко је инсистирао да мора да слети баш на Аеродром Никола Тесла, у Калуђерици се у дану, тачније око поноћи, када се проглашава дан жалости лепе плакате са председником СНС-а Александром Вучићем. Ове фотографије су се врло брзо прошириле друштвеним мрежама, са различитим коментарима.

 

Да ли је ово скретање са кључних проблема у Србији као и са одговорности, процените сами:

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар