Почетна » Калуђерица VS Гроцка: Некоме боје из паркинг сервиса, некоме рупе

Калуђерица VS Гроцка: Некоме боје из паркинг сервиса, некоме рупе

Поређење

од Жиг Инфо
0 коментар

Како је новом СНС поверенику из Гроцке једино стало до рејтинга, не чуди зашто је, метафорички речено, фарба из паркинг сервиса завршила у Калуђерици.

Офарбан паркинг код Дома здравља у Калуђерици, у којем су коришћене и боје из странке из које је прешао, жуте а и беле, однедавно је инвестиција „пар екселанс“ за све мештане.

Канализација коју је Александар Вучић обећао да ће бити изграђена до 2018. године никада није стигла. Нешто што би требало да буде подземно, у Калуђерици је надземно те канализација има слободан ток по путевима овог места.

Александар Вучић, који је обећао канализацију требао је да има предизборни митинг у овом месту. Уместо њега, у последњем тренутку дошла је Ана Брнабић. Међутим, да мештани Калуђерице не би „изгубили слику стварности“, висећи банер Александра Вучића, по наредби новог повереника, постављен је на чак четири места.

Није честа слика ових дана, поготово у послеподневним часовима, мештани Калуђерице пролазе испод оваквих банера, држећи се за нос, како не би удисали смрад од канализације која плута улицама.

А док се канализација у Калуђерици шири улицама овог места, мештани Гроцке су своју каналисали у Грочицу. За сада су сигурни од изливања на улице, а и код њих је „Вучић“ (висећи банер) високо позициониран код цркве те се смрад и не осећа.

Двоструко мањи са популацијом од Калуђерице, Грочани муку муче са паркингом. Он постоји и физички је стациониран иза општинских зграда. Већина запослених у ГО Гроцка, не може а да не прође преко њега. Можда је нови повереник Чупковић (директор ЈКП Паркинг сервиса) „послао фарбу“ и за овај грочански паркинг, али шта да се „обоји“?

Асфалт и бетон су до те мере „потрошени“, да је овај паркинг простор као из чувене песме о Марку Краљевићу који оре друмове. На овај паркинг у Гроцкој, Марко је искористио своје рало и није га штедео. Веза овог паркинга и Марка Краљевића може се огледати и у историјском раздобљу. Јер, ако питате неког Грочанина када је овај паркинг био последњи пут сређен, сетиће се исто као и периода из доба Марка Краљевића.

Ипак, и овакав паркинг наплаћиваће се, као и претходних година када се одржавају Грочанске свечаности.

Можда ти се свиди

Оставите коментар