Почетна » НЕ МОЖЕ БЕЗ ФОТЕЉЕ ПА ТО ТИ ЈЕ Сима, Калуђерица и велика сала ГО Гроцка

НЕ МОЖЕ БЕЗ ФОТЕЉЕ ПА ТО ТИ ЈЕ Сима, Калуђерица и велика сала ГО Гроцка

од admin
0 коментар

25. фебруара 2016. године, председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић и секретар Општинског одбора СНС Гроцка Јасмина Мандић одржали су  састанак са председницима Месних одбора СНС Калуђерица 1,2 и 3 коме су присуствовали и активисти ових Месних одбора.

И то можда не би било чудно да господин Симоновић састанак не држи у великој сали ГО Гроцка, где се иначе одржавају седнице. Господин Симоновић нема, бар не званично, ниједну функцију у ГО Гроцка. Такође, у Калуђерици постоји свечана сала која је могла да прими „оволики“ број присталица.

Иначе, просторије СНС-а у Гроцкој су однедавно на новој адреси због реновирања улице Булевар ослобођења и предстојећег реновирања зграде, у којој су смештене канцеларије политичких странака у Гроцкој . Просторије СНС-а у Гроцкој се сада  налазе на адреси Вучка Милићевић 9А .

Нове просторије СНС-а у Гроцкој ФОТО СНС Гроцка

Жал за оним што нема или за оним што неће имати, ко зна шта је у Симоновићевим мислима када је велику салу ГО Гроцка искористио да угости своје чланове и то чак из Калуђерице.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар