Почетна » “НИЈЕ ОВО ВУЧИЋЕВО ДЕЛО”: Члан СНС упао у зграду Нишке телевизије и прекинуо програм (ВИДЕО)

“НИЈЕ ОВО ВУЧИЋЕВО ДЕЛО”: Члан СНС упао у зграду Нишке телевизије и прекинуо програм (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Члан Српске напредне странке упао је у зграду Нишке телевизије и прекинуо јутарњи програм.

“Незадовољани” грађанин Ниша под именом Милан Станковић упао је јуче у зграду Нишке телевизије (НТВ) изреволтиран најавом да ће та телевизија, која је у поступку продаје, од петка престати да емитује програм.

Станковић је са кишобраном прошао поред обезбеђења и појавио се у току јутарњег програма, док је водитељ читао вести. Псовао је и претио, а у једном тренутку је споменуо и Александра Вучића.

Он је ушао у сред јутарњег програма и нудио да заложи свој стан за спас НТВ-а. У једном моменту је споменуо да је члан СНС-а, као и цела његова породица, и да је раније био одборник у Скупштини Града Ниша.

Према његовом схватању, оно што се дешава са НТВ-ом “није Вучићево дело” и да “Вучић не зна за то што се дешава и да не ради лоше ствари против НТВ”.

Међутим, касније му је, свесно или несвесно, излетела реченица да би извршио атентат на Вучића када би он радио нешто лоше, али зна да “Вучић не ради ништа лоше против НТВ”.

У једном тренутку је бесно споменуо име Млађана Динкића и Вука Драшковића.

– Људи ме срећу на улици и кажу ти си нас Миле и сад навук’о… Са Вуком Драшковићем, са Динкићем… Јесам, викнуо је “незадовољни” грађанин Ниша, заборављајући да примети да нишка напредњачка власт функционише под протекцијом Александра Вучића.

Наравно да неће критиковати Александра Вучића. Ипак је он члан СНС-а. Међутим, узимајући у обзир чињеницу да је предизборна кампања у току, питање је да ли је реч о “бесном грађанину” или намештеном скандал мајстору.

Уредништво Нишке телевизије најоштрије осуђује упад грађанина у програм и ограђује се од претњи које је том приликом изрекао.

– НТВ је отворена за различита мишљења и ставове, али не и за било какво изношење погрдних речи и претњи. Нишка телевизија је ангажовала фирму која ради послове обезбеђења, која је у овом случају, очигледно, направила пропуст, наводи се у саопштењу Нишке телевизије.

Посебно је интересантно што обезбеђење ни у једном тренутку није зауставило тог “огорченог” грађанина са кишобраном, нити је камерман престао да снима. Штавише, све време га је пратио камером.

Ништа не може да прође без СНС-а и Александра Вучића! Ништа! Па чак ни бунт “обичних грађана”.

 

 

(Teleprompter / N1)

Можда ти се свиди

Оставите коментар