Почетна » НОВАЦ ГРАЂАНА ЗАВРШАВА У ЏЕПУ НАПРЕДЊАКА Ево ко изводи радове на Пошти у Дражњу (ФОТО)

НОВАЦ ГРАЂАНА ЗАВРШАВА У ЏЕПУ НАПРЕДЊАКА Ево ко изводи радове на Пошти у Дражњу (ФОТО)

од admin
0 коментар

Пошта Србије предано спроводи акцију “52 поште за 52 недеље” где год локалне самоуправе искажу потребу за отварањем поштанске експозитуре.

У оквиру акције ове акције коју Пошта Србије успешно спроводи од почетка године, планирано је да се отвори и испостава у Дражњу, у истоименом насељу на подручју Градске општине Гроцка.

У току прошле недеље председник Општинског одбора Српске напредне странке Гроцка Драгољуб Симоновић и члан Главног одбора Српске напредне странке Стефан Дилберовић обишли радове на уређењу просторија у којима ће бити отворена нова пошта у Дражњу.

ФОТО: СНС Гроцка

 

У серијалу који је Жиг Инфо започео, а тиче се наглог богаћења председника ОО СНС-а Гроцка, Драгољуба Симоновића, Милан Јовановић полицајац у пензији навео је да све радове на Симоновићевим објектима изводила је “Жикс Градња”, Бугарчић Живорада.

-Иначе, Бугарчић је брат од тетке Симоновића. „Жикс Градња“ своје раднике не плаћа редовно и доста њих ради на црно. Интересантно је да је ова фирма без тендера радила пијацу у Калуђерици, наводи Јовановић.

ВИШЕ- ОН ЈЕ ТОТАЛНО РАЗОТКРИО СИМОНОВИЋА Милан Јовановић пензионисани полицајац из Врчина, увек на задатку против криминала и лоповлука

А ево која фирма изводи радове и на Пошти у Дражњу:

Можда ти се свиди

Оставите коментар